The New York Restaurant Cookbook: Recipes from the Dining Capital of the World
de Fabricant, Florence
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 0847825752
- ISBN 13
- 9780847825752
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
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Sobre este artículo
Rizzoli International Publications, 2003. Hardcover. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Sinopsis
Florence Fabricant contributes regularly to the New York Times Dining section. She is the author of nine cookbooks, including Park Avenue Potluck and The New York Times Dessert Cookbook
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Detalles
- Librería
- ThriftBooks (US)
- Inventario del vendedor #
- G0847825752I3N10
- Título
- The New York Restaurant Cookbook: Recipes from the Dining Capital of the World
- Autor
- Fabricant, Florence
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0847825752
- ISBN 13
- 9780847825752
- Editorial
- Rizzoli International Publications
- Lugar de publicación
- New York
- Fecha de publicación
- 2003
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