Ir al contenido

Octopuses, Squid & Cuttlefish

Octopuses, Squid & Cuttlefish

Octopuses, Squid & Cuttlefish

Octopuses, Squid & Cuttlefish

de Mouritsen, Ole G & Styrbaek, Klavs

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Ver descripción
ISBN 10
3030580261
ISBN 13
9783030580261
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 50.11
O solamente EUR 45.10 con un
Membresía Biblioclub
EUR 24.71 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

[np] Switzerland: Springer Nature, 2021. New Hardcover.

Mouritsen, Ole G & Styrbaek, Klavs. Octopuses, Squid & Cuttlefish: seafood for today & for the future. Springer Nature: [np] Switzerland 2021. 8vo (240x165mm) HC Pict Bds xiv,278,[4]pp. POD

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9783030580261
Título
Octopuses, Squid & Cuttlefish
Autor
Mouritsen, Ole G & Styrbaek, Klavs
Formato/Encuadernación
New Hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
3030580261
ISBN 13
9783030580261
Editorial
Springer Nature
Lugar de publicación
[np] Switzerland
Fecha de publicación
2021
Catálogos del vendedor
Ingredients;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...
New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...
G
Good describes the average used and worn book that has all pages or leaves present. Any defects must be noted. (as defined by AB...
tracking-