Ir al contenido

The Oxford Companion to Cheese

The Oxford Companion to Cheese

Ver a tamaño completo.

The Oxford Companion to Cheese

de Donnelly, Catherine (ed)

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Ver descripción
ISBN 10
0199330883
ISBN 13
9780199330881
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Melbourne, Victoria, Australia
Precio
EUR 71.59
O solamente EUR 64.43 con un
Membresía Biblioclub
EUR 25.09 Envío a USA
Envío estándar: de 10 a 28 días

Más opciones de envío

Formas de pago aceptadas

  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • Discover
  • PayPal

Sobre este artículo

Oxford, UK: Oxford University Press, 2016. New Hardcover.

Donnelly, Catherine (ed). The Oxford Companion to Cheese. Oxford University Press: Oxford, UK 2016. 4to (260x185mm) pict dj, qtr bnd white cloth, black bds xx,849,[1]pp. (foreword by Matteo Kehler)

James Beard Book Awards - 2017 - Reference and Scholarship;

Reseñas

Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)

¡Estás clasificando este libro como un obra, no al vendedor ni la copia específica que has comprado!

Detalles

Librería
Books for Cooks AU (AU)
Inventario del vendedor #
9780199330881
Título
The Oxford Companion to Cheese
Autor
Donnelly, Catherine (ed)
Formato/Encuadernación
New Hardcover
Estado del libro
Usado
Cantidad disponible
1
Encuadernación
Tapa dura
ISBN 10
0199330883
ISBN 13
9780199330881
Editorial
Oxford University Press
Lugar de publicación
Oxford, UK
Fecha de publicación
2016
Catálogos del vendedor
Ingredients;

Términos de venta

Books for Cooks

30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.

Sobre el vendedor

Books for Cooks

Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Miembro de Biblio desde 2018
Melbourne, Victoria

Sobre Books for Cooks

Australia's specialist indie culinary bookstore for armchair cooks, professional chefs & avid foodies right in the heart of Melbourne at the Queen Victoria Market; open every day. We stock over 45,000 new, old, vintage and antiquarian books & ephemera about food, drink and the culinary arts Members of ANZAAB, ILAB, IOBA and the Australian Booksellers Association. Established 1983.

Glosario

Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:

Cloth
"Cloth-bound" generally refers to a hardcover book with cloth covering the outside of the book covers. The cloth is stretched...
BDS
Common term for the covers of a hardbound book. The term 'boards' refers to the thick cardboard under the paper or cloth...
New
A new book is a book previously not circulated to a buyer. Although a new book is typically free of any faults or defects, "new"...
tracking-