Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Panaderia y Reposteria para profesionales/Professional Baking (Spanish Edition)
de Gisslen, Wayne
- Usado
- good
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Good
- ISBN 10
- 9681845498
- ISBN 13
- 9789681845490
- Librería
-
Copake, New York, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
Editorial Limusa S.A. De C.V., 2000. Book. Good. Paperback. 1st Edition. 4to - over 9¾ - 12" tall. This is a square and solid copy with bright covers, tight binding, clean pages and unmarked text. First two pages show traces of previous use and there is a tiny crimp in back cover - otherwise excellent. A very respectable copy. Will be carefully packaged and shipped with tracking and insurance. .
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Dogtales (US)
- Inventario del vendedor #
- 035173
- Título
- Panaderia y Reposteria para profesionales/Professional Baking (Spanish Edition)
- Autor
- Gisslen, Wayne
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Good
- Edición
- 1st Edition
- ISBN 10
- 9681845498
- ISBN 13
- 9789681845490
- Editorial
- Editorial Limusa S.A. De C.V.
- Fecha de publicación
- 2000
- Tamaño
- 4to - over 9¾ - 12"
- Palabras clave
- Cooking
Términos de venta
Dogtales
100% refund provided (including shipping both ways) for any reason when book is returned within 30 days of purchase.
Sobre el vendedor
Dogtales
Miembro de Biblio desde 2006
Copake, New York
Sobre Dogtales
We have been selling books online since 1994 and remain committed to your complete satisfaction. If you are unhappy with your purchase when you open the package we will always replace or refund 100% of your charges immediately.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Tight
- Used to mean that the binding of a book has not been overly loosened by frequent use.