Physiologie Du Gout: Ou Méditations De Gastronomie Transcendante: Ouvrage Théorique, Historique, Et À L'ordre Du Jour: Dédié Aux Gastronomes Parisiens (French Edition)
de Brillat-Savarin
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Bien
- ISBN 10
- 1015715583
- ISBN 13
- 9781015715585
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Bonita (US)
- Inventario del vendedor #
- 1015715583.G
- Título
- Physiologie Du Gout: Ou Méditations De Gastronomie Transcendante: Ouvrage Théorique, Historique, Et À L'ordre Du Jour: Dédié Aux Gastronomes Parisiens (French Edition)
- Autor
- Brillat-Savarin
- Formato/Encuadernación
- Tapa blanda
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 1015715583
- ISBN 13
- 9781015715585
Términos de venta
Bonita
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.