Descripción:
Peter Lowe, 1981. Editorial / Hard Cover. Bom / Good / Bon/Bom, Good, Bien. In-4º(280x217). 1 volume de 196 pp. Ilustrado.
PREPARE TO COOK: Basic Cooking Skills Illustrated Step By Step de Cadogan, Mary - 1981
de Cadogan, Mary
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
PREPARE TO COOK: Basic Cooking Skills Illustrated Step By Step
de Cadogan, Mary
- Usado
- very good
- Tapa dura
Peter Lowe, 1981. Cloth. Very Good/Very Good. Hundreds of Clear Step By Step Illustrations. "How to cook the professional way". 80 Colour Photos. Very useful, confidence building cookbook. From Boiling an egg to Boning a Chicken and cake decorating. 196 Pages, 11" Tall, 990g. No inscrip0tions, just an old price label on endpaper. Slight edge wear to jacket, Clipped. Weighs over 1 Kio packed so postage outside UK will be a little extra. Size: 4to - over 9¾" - 12" tall
- Librería Independent bookstores (GB)
- Formato/Encuadernación Cloth
- Estado del libro Usado - Very Good
- Estado de la sobrecubierta Very Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0856546321
- ISBN 13 9780856546327
- Editorial Peter Lowe
- Fecha de publicación 1981
- Palabras clave COOKERY/COOKING/GENERAL
Tenemos 1 ejemplares disponibles a partir de EUR 20.00.
PREPARE TO COOK: Basic cooking skills illustrated step by step.
de CADOGAN, Mary
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bom / Good / Bon
- Estado de la sobrecubierta
- Bom, Good, Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780856546327 / 0856546321
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Cascais, Portugal
- Precio
-
EUR 20.00EUR 17.00 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 20.00
EUR 17.00
enviando a