Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Proteins in Food Processing (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)
de Yada, R.Y
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- First
- Estado
- Muy bueno/No Jacket
- ISBN 10
- 0849325366
- ISBN 13
- 9780849325366
- Librería
-
Springfield, Missouri, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
CRC Press, 2004. 1st Edition . Hardcover. Very Good/No Jacket. Very good, clean, tight condition. Text free of marks. Professional book dealer since 1999. All orders are processed promptly and carefully packaged.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- 3rd St. Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 066916
- Título
- Proteins in Food Processing (Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition)
- Autor
- Yada, R.Y
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- Cantidad disponible
- 1
- Edición
- 1st Edition
- ISBN 10
- 0849325366
- ISBN 13
- 9780849325366
- Editorial
- CRC Press
- Fecha de publicación
- 2004
- Páginas
- 686
Términos de venta
3rd St. Books
Books may be returned for the full price of the sale if: 1: Book was not recieved as described by seller. All returns must be within 15 days of the sale.