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The Prudence Penny Binding of the United States Regional Cook Book de Prudence Penny; edited by Ruth Berolzheimer - 1957

de Prudence Penny; edited by Ruth Berolzheimer

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The Prudence Penny Binding of the United States Regional Cook Book

de Prudence Penny; edited by Ruth Berolzheimer

  • Usado
  • Tapa dura
  • First
Chicago: San Francisco Examiner / Consolidated, 1957. First Edition Thus. Hardcover. near fine in near fine jacket, in clear archival cover; very gentle wear to jacket edges else a tight square unmarked copy in unclipped dust jacket; a well-preserved copy with index tabs on fore-edge
  • Librería David Kaye Books & Memorabilia US (US)
  • Formato/Encuadernación Tapa dura
  • Estado del libro Usado
  • Edición First Edition Thus
  • Encuadernación Tapa dura
  • Editorial San Francisco Examiner / Consolidated
  • Lugar de publicación Chicago
  • Fecha de publicación 1957
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Prudence Penny Cook Book

de Penny, Prudence, Edited and Revised By Ruth Berolzheimer

  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
Revised and Updated Edition
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Mullin, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.36

Mostrar detalles

Descripción:
Chicago, IL: Consolidated Book Publishers, 1953 Scarce cookbook produced for the San Francisco Examiner. 856 pages. . Revised and Updated Edition. Pictorial Cover/Hardbound. Very Good/No Jacket. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Major Publisher.
Precio
EUR 28.36