Quality Management Systems for the Food Industry: Guide to ISO 9001/2
de A. Bolton
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- ISBN 10
- 0751403032
- ISBN 13
- 9780751403039
- Librería
-
Southport, Merseyside, United Kingdom
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Sobre este artículo
Hardback. New. This volume deals with the ISO 9000 series of standards, providing guidance on what is required to achieve certification, and making reference to sources of further information, training and guidance.
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Detalles
- Librería
- The Saint Bookstore (GB)
- Inventario del vendedor #
- A9780751403039
- Título
- Quality Management Systems for the Food Industry: Guide to ISO 9001/2
- Autor
- A. Bolton
- Formato/Encuadernación
- Hardback
- Estado del libro
- Nuevo
- Cantidad disponible
- 10
- Encuadernación
- Tapa dura
- ISBN 10
- 0751403032
- ISBN 13
- 9780751403039
- Editorial
- Springer
- Lugar de publicación
- London
- Primera fecha de publicación de esta edición
- 1996
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