The Saladmaster Guide to Healthy and Nutritious Cooking: From the Kitchen of the Saladmaster
de Shriver, Brenda
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Muy bueno
- ISBN 10
- 1565301862
- ISBN 13
- 9781565301863
- Librería
-
Layton, Utah, United States
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Sobre este artículo
The Summit Publishing Group, 1997-01-22. Hardcover. Very Good. light moisture staining on upper page edges, pages are clean and free of markings, light wear to corners and edges, ships same day or next
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Isle Books (US)
- Inventario del vendedor #
- 163000065
- Título
- The Saladmaster Guide to Healthy and Nutritious Cooking: From the Kitchen of the Saladmaster
- Autor
- Shriver, Brenda
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Muy bueno
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 1565301862
- ISBN 13
- 9781565301863
- Editorial
- The Summit Publishing Group
- Lugar de publicación
- Irving, Texas, U.s.a.
- Fecha de publicación
- 1997-01-22
- X weight
- 25 oz
Términos de venta
Isle Books
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