Descripción:
Piatkus 1984. 1984. 8vo Pictorial laminated cover. 96pp near fine, light foxing to endpapers. Contents includes, A short history of the sausage, Ingredients of the sausage, Some great sausages of the world, Sausagemeat and sausages without skins, Sausages with skins, Sausages in the kitchen, Preserved sausages, Other sorts of sausages, Index. .
Sausages de David Mabey - 1984
de David Mabey
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Sausages
de David Mabey
- Usado
- very good
- Tapa dura
- First
London: Judy Piatkus (Publishers) Limited, 1984. 1st Edition . Hardcover. Very Good. 12mo - over 6¾ - 7¾" tall. Clean and firmly bound illustrated laminated boards with no writing inside.
- Librería Independent bookstores (GB)
- Formato/Encuadernación Tapa dura
- Estado del libro Usado - Very Good
- Cantidad disponible 1
- Edición 1st Edition
- Encuadernación Tapa dura
- ISBN 10 0861884736
- ISBN 13 9780861884735
- Editorial Judy Piatkus (Publishers) Limited
- Lugar de publicación London
- Fecha de publicación 1984
- Páginas 95
- Palabras clave cookery
- Size 12mo - over 6¾ - 7¾" tall
Tenemos 1 ejemplares disponibles a partir de EUR 8.39.
Sausages
de Mabey, David
- Usado
- Estado
- Usado
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780861884735 / 0861884736
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Narrabeen, New South Wales, Australia
- Precio
-
EUR 8.39EUR 35.00 enviando a
Mostrar detalles
Precio
EUR 8.39
EUR 35.00
enviando a