Soluble Ferments and Fermentation, The
de Green, J. Reynolds
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Bien/No Jacket
- Librería
-
Reading, United Kingdom
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Sobre este artículo
Cambridge: Cambridge University, 1901. Book. Good. Hardback. Second Edition. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 512 pages. Blue cloth with gilt titles to front and spine..
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Books & Bygones (GB)
- Inventario del vendedor #
- 18980
- Título
- Soluble Ferments and Fermentation, The
- Autor
- Green, J. Reynolds
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Usado - Bien
- Estado de la sobrecubierta
- No Jacket
- Edición
- Second Edition
- Editorial
- Cambridge University
- Lugar de publicación
- Cambridge
- Fecha de publicación
- 1901
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9&f
- Palabras clave
- Ferment Fermentation Enzynes
- Catálogos del vendedor
- Science;
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Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
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- "Cloth-bound" generally refers to a hardcover book with cloth covering the outside of the book covers. The cloth is stretched...
- Gilt
- The decorative application of gold or gold coloring to a portion of a book on the spine, edges of the text block, or an inlay in...
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