Descripción:
IPNI, 2007-01-01. 4th. Paperback. Good.
Southern Forages: Modern Concepts for Forage Crop Management de D. M. Ball, C. S. Hoveland & G. D. Lacefield - 2007T
de D. M. Ball, C. S. Hoveland & G. D. Lacefield
Te mostramos ejemplares similares más abajo.
Te mostramos ejemplares similares a la derecha.
Southern Forages: Modern Concepts for Forage Crop Management
de D. M. Ball, C. S. Hoveland & G. D. Lacefield
- Usado
- good
- Tapa blanda
IPNI, 2007T. paperback. Good. 0.6000 in x 8.9000 in x 6.0000 in. Used books may not include access codes or one time use codes. Proven Seller with Excellent Customer Service. Choose expedited shipping and get it FAST.
- Librería ateambooks (US)
- Formato/Encuadernación Tapa blanda
- Estado del libro Usado - Good
- Cantidad disponible 1
- Encuadernación Tapa blanda
- ISBN 10 0962959863
- ISBN 13 9780962959868
- Editorial IPNI
- Fecha de publicación 2007T
- Tamaño 0.6000 in x 8.9000 in x 6.0000 i
- X weight 1.4000 lb
- Size 0.6000 in x 8.9000 in x 6.0000 in
Tenemos 2 ejemplares disponibles a partir de EUR 16.14.
Southern Forages: Modern Concepts for Forage Crop Management
de C. S. Hoveland & G. D. Lacefield D. M. Ball
- Usado
- good
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- 4th
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780962959868 / 0962959863
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 16.14Envío gratuito a
Mostrar detalles
Precio
EUR 16.14
Envío gratuito a
Southern Forages: Modern Concepts for Forage Crop Management
de D. M. Ball, C. S. Hoveland & G. D. Lacefield
- Usado
- good
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780962959868 / 0962959863
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Franklin Lakes, New Jersey, United States
- Precio
-
EUR 81.54EUR 3.90 enviando a
Mostrar detalles
Descripción:
IPNI, 2007-01-01. Paperback. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLYNO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Emailed Tracking
Precio
EUR 81.54
EUR 3.90
enviando a