STUDY OF FAT OXIDATION PRODUCTS WITH OTHER FOOD COMPONENTS, ANTIOXIDANTS AND TRAPPING AGENTS TO INHIBIT CROSS-LINKING OF PROTEINS
de BJORKSTEN RESEARCH LAB INC MADISON WI
- Nuevo
- Tapa blanda
- Estado
- New
- Librería
-
OCEANSIDE, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
PN. New. 1965. Soft Cover. Date is original print. This is a reprint edition. .
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- J. E. MILES, A BOOKSELLER (US)
- Inventario del vendedor #
- 727335
- Título
- STUDY OF FAT OXIDATION PRODUCTS WITH OTHER FOOD COMPONENTS, ANTIOXIDANTS AND TRAPPING AGENTS TO INHIBIT CROSS-LINKING OF PROTEINS
- Autor
- BJORKSTEN RESEARCH LAB INC MADISON WI
- Formato/Encuadernación
- Soft Cover
- Estado del libro
- Nuevo New
- Encuadernación
- Tapa blanda
- Editorial
- PN
- Fecha de publicación
- 1965
Términos de venta
J. E. MILES, A BOOKSELLER
30 day return guarantee, with full refund including original shipping costs for up to 30 days after delivery if an item arrives misdescribed or damaged.
Sobre el vendedor
J. E. MILES, A BOOKSELLER
Miembro de Biblio desde 2020
OCEANSIDE, California
Sobre J. E. MILES, A BOOKSELLER
We sell new and used books.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen: