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Valentina Harris' Complete Italian Cookery Course
de Harris, Valentina
- Nuevo
- Tapa dura
- First
- Estado
- New/New
- ISBN 10
- 056336162X
- ISBN 13
- 9780563361626
- Librería
-
Kendal, Cumbria, United Kingdom
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
London, U.K..: BBC, 1992. 320pp; brown cloth/silver; col pls; b/w figs. Index. Unclipped. Unopened. Absolutely pristine. . First Edition. Cloth. New/New. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Hardback.
Reseñas
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Detalles
- Librería
- Savernake Books (GB)
- Inventario del vendedor #
- 004706
- Título
- Valentina Harris' Complete Italian Cookery Course
- Autor
- Harris, Valentina
- Formato/Encuadernación
- Tapa dura
- Estado del libro
- Nuevo New
- Estado de la sobrecubierta
- New
- Edición
- First Edition
- ISBN 10
- 056336162X
- ISBN 13
- 9780563361626
- Editorial
- BBC
- Lugar de publicación
- London, U.K..
- Fecha de publicación
- 1992
- Tamaño
- 8vo - over 7¾" - 9&f
Términos de venta
Savernake Books
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Sobre el vendedor
Savernake Books
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Kendal, Cumbria
Sobre Savernake Books
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Glosario
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- A state in which all or some of the pages of a book have not been separated from the adjacent pages, caused by a traditional...