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The Vegetable Butcher: How to Select, Prep, Slice, Dice, and Masterfully Cook Vegetables from Artichokes to Zucchini

The Vegetable Butcher: How to Select, Prep, Slice, Dice, and Masterfully Cook Vegetables from Artichokes to Zucchini

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The Vegetable Butcher: How to Select, Prep, Slice, Dice, and Masterfully Cook Vegetables from Artichokes to Zucchini

de Mangini, Cara

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
New
ISBN 10
0761180524
ISBN 13
9780761180524
Librería
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Exeter, Devon, United Kingdom
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Workman Pub Co, 2016. Hardcover. New. 346 pages. 12.00x10.00x1.00 inches.

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Detalles

Librería
Revaluation Books GB (GB)
Inventario del vendedor #
x-0761180524
Título
The Vegetable Butcher: How to Select, Prep, Slice, Dice, and Masterfully Cook Vegetables from Artichokes to Zucchini
Autor
Mangini, Cara
Formato/Encuadernación
Tapa dura
Estado del libro
Nuevo New
Cantidad disponible
2
ISBN 10
0761180524
ISBN 13
9780761180524
Editorial
Workman Pub Co
Fecha de publicación
2016

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Sobre Revaluation Books

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