![No hay imagen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
![No hay imagen](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/i/en20/no-book-image.png)
The World atlas of Food; a gourmet's Guide to the Great Regional dishes of the World
de Grigson, Jane, Ed
- Usado
- Estado
- Ver descripción
- ISBN 10
- 0855330384
- ISBN 13
- 9780855330385
- Librería
-
El Cerrito, California, United States
Formas de pago aceptadas
Sobre este artículo
London: Mitchell Beazley, 1974. 319p., colored and b/w illu., quarto format, dj, original publisher's slipcase.
Reseñas
(¡Iniciar sesión or Crear una cuenta primero!)
Detalles
- Librería
- Hackenberg Booksellers ABAA
(US)
- Inventario del vendedor #
- 035874
- Título
- The World atlas of Food; a gourmet's Guide to the Great Regional dishes of the World
- Autor
- Grigson, Jane, Ed
- Estado del libro
- Usado
- Cantidad disponible
- 1
- ISBN 10
- 0855330384
- ISBN 13
- 9780855330385
- Editorial
- Mitchell Beazley
- Lugar de publicación
- London
- Fecha de publicación
- 1974
- Palabras clave
- Cookbooks Cookery Food
Términos de venta
Hackenberg Booksellers ABAA
Any book may be returned within five days of receipt.
Sobre el vendedor
Hackenberg Booksellers ABAA
Miembro de Biblio desde 2005
El Cerrito, California
Sobre Hackenberg Booksellers ABAA
25 years as specialists in o.p., scholarly, and rare books in nearly all subject areas, with about 55,000 carefully selected books in stock.
Glosario
Algunos términos que podrían usarse en esta descripción incluyen:
- Quarto
- The term quarto is used to describe a page or book size. A printed sheet is made with four pages of text on each side, and the...