Chocolate In Mesoamerica
de McNeil, Cameron L
Ejemplares disponibles
Más fotos
Chocolate in Mesoamerica: A Cultural History of Cacao (Maya Studies)
de Cameron L. McNeil
- Estado
- New
- Estado de la sobrecubierta
- New
- Edición
- First Edition, First Printing
- Published
- 2007
- Encuadernación
- Fine Hardcover in a Fine Dust Jacket
- ISBN
- 9780813029535
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
DeLand, Florida, USA
- Precio
-
EUR 154.14
Mostrar detalles
Descripción:
Gainesville: University Press of Florida, 2007. First Edition, First Printing. Fine Hardcover in a Fine Dust Jacket. New/New.
No Flaws or Blemishes; Gift Quality. 8vo; 9.5 inches tall; 542 pages with an extensive bibliography and index; illustrated.. From the botanical structure and chemical makeup of Theobroma cacao and methods of identifying it in the archaeological record,… Saber más sobre este artículo Precio
EUR 154.14
Chocolate in Mesoamerica: A Cultural History of Cacao (Maya Studies)
de McNeil, Cameron L
- Estado
- Used:Good
- Edición
- Illustrated
- Published
- 2009-04-19
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN
- 9780813033822
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, USA
- Precio
-
EUR 37.24
Mostrar detalles
Descripción:
University Press of Florida, 2009-04-19. Illustrated. paperback. Used:Good. Precio
EUR 37.24
Chocolate in Mesoamerica: A Cultural History of Cacao
de McNeil, Cameron L. (Editor)/ Chase, Diane Z. (Foreward By)/ Chase, Arlen F. (Foreward By)
- Estado
- New
- Published
- 2009
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN
- 9780813033822
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Exeter, Devon, GBR
- Precio
-
EUR 58.32
Mostrar detalles
Descripción:
Univ Pr of Florida, 2009. Paperback. New. 544 pages. 9.00x5.75x1.25 inches. Precio
EUR 58.32