Classic Sauces and Their Preparation

de Oliver, Raymond

Ejemplares disponibles

Classic Sauces And Their Preparation
Más fotos

Classic Sauces And Their Preparation

de Oliver, Raymond

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1972
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Edmonton, Alberta, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.90

Mostrar detalles

Descripción:
London, England : The Wine And Food Society, 1972. Hardcover. Very Good/No Jacket. In Very Good Used Condition. With Minor Shelf Wear To Edges And/Or Turned Corners. - For More Information On Condition. Please See All Photos. ~ Vintage 1972 Mainly French Dishes And Sauces Many From Classic French Works With Some From Other Countries.… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 18.90
Classic Sauces and Their Preparation

Classic Sauces and Their Preparation

de Oliver, Raymond

Estado
Usado - Good
Published
1972
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781854870117
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.96

Mostrar detalles

Descripción:
London Bridge, 1972. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.96
No hay imagen

Classic Sauces and Their Preparation

de Raymond Oliver

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.37

Mostrar detalles

Descripción:
A high quality English edition. [publisher: The Wine and Food Society, London] Dust jacket is fair and has good integrity of imagery but some light water exposure/foxing evidence but book is untouched in very good condition. Book has a faux leather deluxe binding style. .
Precio
EUR 11.37
Classic Sauces and Their Preparation

Classic Sauces and Their Preparation

de Raymond Oliver

Estado
Usado - Good/Good
Published
1967
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Goring-by-Sea, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.70

Mostrar detalles

Descripción:
The Wine and Food Society, 1967. Hardcover. Good/Good. 1967. No Edition Remarks. 197 pages. Pictorial dust jacket over green cloth. Colour photographic plates throughout. Pages and binding are presentable with no major defects. Minor issues present such as mild cracking, inscriptions, inserts, light foxing, tanning and thumb marking. Overall a good condition item. Boards have mild shelf wear… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 6.70
No hay imagen

Classic Sauces and Their Preparation

de Oliver, Raymond

Estado
Used - Good
ISBN
9781854870117
Cantidad disponible
1
Librería
Eugene , Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.78

Mostrar detalles

Descripción:
London Bridge. Used - Good. Hardcover This item shows wear from consistent use but remains in good readable condition. It may have marks on or in it, and may show other signs of previous use or shelf wear. May have minor creases or signs of wear on dust jacket. Packed with care, shipped promptly.
Precio
EUR 3.78
Classic Sauces and Their Preparation

Classic Sauces and Their Preparation

de raymond-oliver

Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781854870117
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.81

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback. Very Good.
Precio
EUR 11.81
No hay imagen

Classic Sauces and their Preparation

de Raymond Oliver

Estado
Usado - Very Good+
Estado de la sobrecubierta
Good
Published
1967
Cantidad disponible
1
Librería
Wake Forest , North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.85

Mostrar detalles

Descripción:
Solid square spine, no writing or marks, no folded page corners. No cooking stains or residue. Covers unworn. Dust jacket has wear and some chips along top edge.
Precio
EUR 37.85
No hay imagen

Classic Sauces and Their Preparation

de Oliver, Raymond

Estado
New
Published
1989-07-27
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781854870117
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 97.52

Mostrar detalles

Descripción:
TBS The Book Service Ltd, 1989-07-27. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 97.52
No hay imagen

CLASSIC SAUCES AND THEIR PREPARATION

de Raymond OLIVER

Estado
Used - Good
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 15.31

Mostrar detalles

Descripción:
Bonanza Books. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. (sauces, french cooking) A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 15.31
No hay imagen

Classic Sauces and Their Preparation

de Oliver, Raymond

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781854870117
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.22

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 41.22
No hay imagen

Classic Sauces and Their Preparation

de Raymond Oliver

Estado
Usado - Very Good
ISBN
9781854870117
Cantidad disponible
1
Librería
Jacksonville, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.74

Mostrar detalles

Descripción:
Very Good.
Precio
EUR 3.74