Food

de Coultate, Tom

Ejemplares disponibles

No hay imagen

Food: The Chemistry of Its Components

de Tom Coultate

Estado
Usado - Good
Published
1989
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780851864334
Cantidad disponible
1
Librería
Morangis, FRA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.72

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, 1989. Hardcover. Good. Former library book. Slight signs of wear on the cover. Different cover. Edition 1989. Ammareal gives back up to 15% of this book's net price to charity organizations.
Precio
EUR 7.72
Food: The Chemistry of Its Components

Food: The Chemistry of Its Components

de Coultate, Tom

Estado
Usado - Good
Published
2009
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780854041114
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.47

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, 2009. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.47
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Coultate, Tom

Estado
Usado - Good
Published
2015-10-09
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781849738804
Cantidad disponible
1
Librería
Franklin Lakes, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 96.16

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, 2015-10-09. Paperback. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLYNO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Emailed Tracking
Precio
EUR 96.16
No hay imagen

Food : The Chemistry of Its Components

de Coultate, Tom

Estado
Used - Good
ISBN
9780854041114
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.34

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, The. Used - Good. Ships from the UK. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.34
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components, 4th Edition

de Tom Coultate

Estado
Usado - Good
Published
2001
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780854046157
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.39

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, The, 2001. Paperback. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 9.39
Food: The Chemistry of Its Components (Rsc Paperbacks)

Food: The Chemistry of Its Components (Rsc Paperbacks)

de T.P. Coultate

Estado
Like New
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780854041114
Cantidad disponible
1
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2.41

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback. Like New.
Precio
EUR 2.41
No hay imagen

Food: The Chemistry Of Its Components

de Coultate, Tom

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780851864334
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 42.87

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 42.87
No hay imagen

Food: The Chemistry of Its Components

de Coultate, Tom

Estado
New
Published
2015
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781849738804
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 67.13

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, 2015. Paperback. New. 6th edition. 599 pages. 9.00x6.00x1.50 inches.
Precio
EUR 67.13
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Tom Coultate

Estado
Usado - Acceptable
ISBN
9781849738804
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 53.79

Mostrar detalles

Descripción:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Precio
EUR 53.79
No hay imagen

Food : The Chemistry of Its Components

de Coultate, Tom

Estado
Used - Good
ISBN
9780854046157
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.55

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, The. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 7.55
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Coultate, Tom

Estado
New
ISBN
9781839168147
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 72.08

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 72.08
No hay imagen

Food : The Chemistry of Its Components

de Coultate, Tom

Estado
Used - Good
ISBN
9780854046157
Cantidad disponible
1
Librería
Dunfermline, Fife, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.66

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, The. Used - Good. Ships from the UK. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 5.66
No hay imagen

FOOD: THE CHEMISTRY OF ITS COMPONENTS

de TOM COULTATE

Estado
Brand New
Edición
USA Edition
ISBN
9781839168147
Cantidad disponible
1
Librería
ROANOKE, Virginia, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 79.26

Mostrar detalles

Descripción:
USA Edition . Brand New. New. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. I Ships from multiple Locations I ""Special Note"" We do not Provide Service On APO & PO BOX Box addresses. Delivery with In 7-14 working Day Only. This Books ship from the United Kingdom & USA other locations in India depending on your location and availability.
Precio
EUR 79.26
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Coultate, Tom

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781849738804
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 66.90

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 66.90
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Tom Coultate

Estado
New
Estado de la sobrecubierta
New
ISBN
9781839168147
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 49.61

Mostrar detalles

Descripción:
New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!
Precio
EUR 49.61
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Tom Coultate

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9781839168147
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 50.07

Mostrar detalles

Descripción:
Paperback / softback. New. This new edition of the classic text has been extensively rewritten to bring it right up to date. Its accessible style makes it invaluable to students and teachers of food science and nutrition.
Precio
EUR 50.07
No hay imagen

Food: The Definitive Guide

de Coultate, Tom

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780851864310
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 79.04

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 79.04
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Coultate, Tom P

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781839168147
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 88.51

Mostrar detalles

Descripción:
paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 88.51
No hay imagen

Food: The Chemistry of its Components

de Coultate, Tom

Estado
New
Published
2023
Encuadernación
Paperback
ISBN
9781839168147
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 66.52

Mostrar detalles

Descripción:
Royal Society of Chemistry, 2023. Paperback. New. 7th edition. 528 pages. 9.61x7.52x1.10 inches.
Precio
EUR 66.52