Haute Cuisine

de Trubek, Amy B

Ejemplares disponibles

Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B.

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Skyway, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.47

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Descripción:
Philadelphia: University of Pennsylvania Press, 2000. 1st printing. Shows light handling wear, a small stain spot on front flyleaf. Full cloth binding. 178pp. In a very nice unclipped jacket.. First Edition. Hardcover. Very Good/Very Good. 8vo - 8" - 9" Tall.
Precio
EUR 7.47
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HAUTE CUISINE: How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
Usado - Near Fine in VG+ dust jacket
Edición
First Edition, First Printing
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Milton, Vermont, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.67

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Descripción:
Philadelphia: University of Pennsylvania Press, 2000. First Edition, First Printing. Hardcover. Near Fine in VG+ dust jacket. Hardcover with light shelf wear only, clean and tighly bound; an unmarked copy with clean pages. Light wear to dust jacket, minor sunning to spine.
Precio
EUR 11.67
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Haute Cuisine; How the French invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B.

Estado
Usado
Published
2000
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
El Cerrito, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.33

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Descripción:
Philadelphia: University of Pennsylvania Press, 2000. xi, 178p., b/w illus., dj.
Precio
EUR 23.33
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B

Estado
Usado - Very Good
Published
2000-06-30
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Portland, Oregon, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.00

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000-06-30. Hardcover. Very Good. Binding clean & crisp. Dj has minor shelf wear. Dust Jacket protected by mylar cover.
Precio
EUR 14.00
Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B.

Estado
Usado - Good
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.82

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000. Hardcover. Good. Former library book; Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 9.82
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B.

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Iowa City SE, Iowa, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.66

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Descripción:
U.S.A.: University of Pennsylvania Press, 2000. Hardcover. Fine/Fine. clean, unmarked copy.
Precio
EUR 18.66
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
Usado - Good
Published
2000-06-02
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.89

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000-06-02. Hardcover. Good.
Precio
EUR 9.89
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Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B

Estado
Used - Good
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.59

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Descripción:
University of Pennsylvania Press. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.59
Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
Usado - Good
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.82

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 9.82
Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
Usado - Very Good
Published
2000
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780812217766
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.97

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000. Paperback. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.97
Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
Usado - Good
Published
2000
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780812217766
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.97

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.97
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B

Estado
Usado - Good
Published
2000-12-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780812217766
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.52

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000-12-04. Paperback. Good. Clean, sturdy paperback. Light edge-wear. Some highlighting to passages. WF
Precio
EUR 6.52
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Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.59

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Descripción:
University of Pennsylvania Press. Used - Very Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.59
Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9780812217766
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.53

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Descripción:
Paperback / softback. New. Haute Cuisine shows us how our tastes, desires, and history come together at a common table of appreciation for the French empire of food. Bon appetit!
Precio
EUR 33.53
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B.

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 39.08

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 39.08
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B

Estado
New
Published
2000-06-30
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 76.65

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000-06-30. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 76.65
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
Used:Good
Published
2000-12-04
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780812217766
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 30.99

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Descripción:
University of Pennsylvania Press, 2000-12-04. Paperback. Used:Good.
Precio
EUR 30.99
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Haute Cuisine : How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780812235531
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.69

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Descripción:
University of Pennsylvania Press. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 7.69
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Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Trubek, Amy B

Estado
New
ISBN
9780812217766
Cantidad disponible
1
Librería
Victoria, British Columbia, CAN
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 26.19

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Descripción:
University of Pennsylvania Press. New. Special order direct from the distributor
Precio
EUR 26.19
Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

Haute Cuisine: How the French Invented the Culinary Profession

de Amy B. Trubek

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9780812217766
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.89

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Descripción:
Paperback / softback. New. Haute Cuisine shows us how our tastes, desires, and history come together at a common table of appreciation for the French empire of food. Bon appetit!
Precio
EUR 27.89