How To Stir-Fry

de Cook, S

Ejemplares disponibles

How to Stir-Fry : An Illustrated Step-by-Step Guide to Adapting a Chinese Technique

How to Stir-Fry : An Illustrated Step-by-Step Guide to Adapting a Chinese Technique

de Cook's Illustrated; Bishop, Jack; Magazine, Editors of Cook's Illustrated

Estado
Usado - Good
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.51

Mostrar detalles

Descripción:
America's Test Kitchen, 1997. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.51
How to Stir-Fry: An Illustrated Step-By-Step Guide to Adapting a Chinese Technique to an American Kitchen

How to Stir-Fry: An Illustrated Step-By-Step Guide to Adapting a Chinese Technique to an American Kitchen

de Cook's Illustrated Magazine

Estado
Usado - Good
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.51

Mostrar detalles

Descripción:
Boston Common Press, 1997. Hardcover. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.51
No hay imagen

How to Stir-Fry

de Cook's Illustrated Magazine (Editor)

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
First edition
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
LEXINGTON, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.43

Mostrar detalles

Descripción:
Boston: Boston Common Press, 1997. First edition. Hardcover. Near Fine/No Jacket. No dust jacket, as issued. Hardcover. Clean, tight, unmarked. Appears to be unused with light rubbing from shelving. ... Boards . ISBN: 0936184183. Catalogs: Cookbooks.
Precio
EUR 28.43
How to Stir-Fry : An Illustrated Step-by-Step Guide to Adapting a Chinese Technique

How to Stir-Fry : An Illustrated Step-by-Step Guide to Adapting a Chinese Technique

de Cook's Illustrated; Bishop, Jack; Magazine, Editors of Cook's Illustrated

Estado
Usado - Good
Published
1997
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.51

Mostrar detalles

Descripción:
America's Test Kitchen, 1997. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. An ex-library book and may have standard library stamps and/or… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 8.51
No hay imagen

How to Stir-Fry : An Illustrated Step-by-Step Guide to Adapting a Chinese Technique

Estado
Used - Good
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.72

Mostrar detalles

Descripción:
America's Test Kitchen. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.72
No hay imagen

How to Stir-Fry

de Cook's Illustrated

Estado
UsedGood
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
RALEIGH, North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.41

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood. Great Binding. Pages are clean. Dog-Eared Books is a small, women owned and operated business.
Precio
EUR 9.41
No hay imagen

How to Stir-Fry

de Cook's Illustrated; Bishop, Jack; Magazine, Editors of Cook's Illustrated; Burgoyne, John [Illustrator]; Kimball, Christopher P. [Introduction];

Estado
New
Published
1997-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 99.48

Mostrar detalles

Descripción:
Boston Common Pr, 1997-01-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 99.48
No hay imagen

How to Stir-Fry

de Cook's Illustrated

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780936184180
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 39.51

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 39.51