Lebanese Food and Cooking

de Basan, Ghillie

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Lebanese Food and Cooking : Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in 80 Classic Recipes

de Basan, Ghillie

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
First Edition
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781903141694
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.96

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Descripción:
London: Aquamarine, 2009. Book. Illus. by Whitaker, Jon - Photographs. Very Good. Hardcover. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 160 pages. Discover the rich and vibrant food and cooking of the Lebanon, one of the most exquisite cuisines of the world..
Precio
EUR 23.96
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Lebanese Food and Cooking: Traditions, Ingredients, Tastes, Techniques, 65 Classic Recipes

de Basan, Ghillie

Estado
New
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781903141694
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.37

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Descripción:
Aquamarine, 2009. Hardcover. New. 160 pages. 11.25x9.50x0.75 inches.
Precio
EUR 37.37