Mastering the Art Of French Cooking - Volume Two

de Child, Julia and Beck, Simone

Mastering the Art of French Cooking is a two-volume French cookbook written by American Julia Child, and Simone Beck and Louisette Bertholle both of France. The book was written for the American market and published by Knopf in 1961 (Volume 1) and 1970 (Volume 2).

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Mastering the Art of French Cooking (in 2 Vols. -- Both Volumes True 1st Editions, Vol. II Signed)
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Mastering the Art of French Cooking (in 2 Vols. -- Both Volumes True 1st Editions, Vol. II Signed)

de Simone Beck and Julia Child

Estado
Usado - Very Good +
Estado de la sobrecubierta
Very Good +
Published
1961
Encuadernación
Decorative Cloth
Cantidad disponible
1
Librería
Waccabuc, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4,670.00

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1961. Decorative Cloth. Very Good +/Very Good +. Paul Child. The 1961 AND the 1970 stated 1st editions. WARMLY INSCRIBED TO BOOT BY AUTHOR SIMONE BECK along the half-title of Vol. II. Both volumes clean and tight and at least VG+. Vol. II also includes a crisp, price-intact, VG+ dustjacket, with a couple… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 4,670.00
Mastering the Art of French Cooking (volume two only)

Mastering the Art of French Cooking (volume two only)

de Child, Julia and Simone Beck

Estado
Usado
Published
1970
Cantidad disponible
1
Librería
Alfred, Maine, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 140.10

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Descripción:
New York: Alfred A. Knopf, 1970. Quarto, 555, liv pages. FIRST EDITION, first printing of the second volume of Julia Child's classic work, published nine years after the first volume. For this second work, Julia was joined by Simone Beck only. The book is in very good condition, in original publisher's cloth. The dust jacket has some age-toning to… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 140.10
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Mastering the Art of French Cooking; Volume Two

de Child,Julia and Simone Beck

Estado
Usado - vg/vg
Edición
eleventh printing
Published
1977
Encuadernación
Hard Cover
Cantidad disponible
1
Librería
St. Paul, Minnesota, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 51.37

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Descripción:
New York: Knopf, 1977. eleventh printing. Hard Cover. vg/vg. Very nice copy in dust jacket. Jacket has a two inch closed tear to front and some chipping of dj at top of spine.
Precio
EUR 51.37
Mastering the Art of French Cooking: Volume II

Mastering the Art of French Cooking: Volume II

de Child, Julia and Simone Beck

Estado
Usado - Very Good
Edición
Later printing
Published
2010
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780141048420
Cantidad disponible
1
Librería
Montmorillon, FRA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.72

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Descripción:
London: Penguin Books, 2010. Later printing. Paperback. Very Good. 7th printing of this trade paperback edition. Pp 721. A clean, unmarked copy in printed wrappers
Precio
EUR 29.72
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Mastering the Art of French Cooking: Volume Two.

de CHILD, Julia and BECK, Simone.

Estado
Usado - Fine in Fine dust jacket
Published
2019
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780394401522
Cantidad disponible
1
Librería
Springfield, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.05

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Descripción:
NY:: Knopf,. Fine in Fine dust jacket. 2019. Hardcover. 0394401522 . Volume Two only. Fortieth printing (revised). Fine in a fine dust jacket. .
Precio
EUR 70.05
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Mastering the Art of French Cooking

de Child, Julia & Simone Beck

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Fine
Edición
Reprint
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
SANTA BARBARA, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 33.62

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Descripción:
New York: Alfred A Knopf, 2009. 40th Anniversary edition first published in 1961. This one has a wrap-around band with Meryl Streep photograph as Julia as a movie tie-in. Same jacket as first edition with a new introduction by Julia written circa 2001. No markings, clean and tight. Crisp and as new. Appears unread… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 33.62
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Mastering The Art Of French Cooking: Volume 2

de Simone Beck & Julia Child

Estado
Usado - Very Good
Published
1978
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780140462210
Cantidad disponible
1
Librería
Dalton Gardens, Idaho, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.70

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Descripción:
Penguin Books, Ltd. Light Shelf Wear On The Covers, Pages Are Very Clean And Binding Is Quite Good, "It Will Gladden The Heart Of All Good Cooks. An Alchemist's Stone Which Enables Any Cook To Turn Base Ingredients To Gold." . Very Good. Paperback. 1978.
Precio
EUR 46.70
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Mastering the Art of French Cooking: Volume Two

de Child, Julia & Simone Beck

Estado
Usado - vg-
Estado de la sobrecubierta
NO
Published
1970
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Bethlehem, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.98

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Descripción:
Knopf. 1970. vg-. Hardcover. 9.25" tall; 624pp; white cover with fleur de lys pattern & blue title bands front & spine; b/w drawings; dyed top edge has a few faded spots; a bit of discoloration to cover; light soiling to edges .
Precio
EUR 17.98