Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy Andries

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REVOLUTIONIZING FRENCH COOKING

de de Groot, Roy Andries

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
New York, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.66

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Descripción:
NY: McGraw-Hill Book Co., 1976. Quarto. 402 pp; illustrated with b/w drawings; index of sources; index. Cloth in unclipped dustjacket. VG in VG- jacket, jacket has some edge chips mostly at the spine, text block has some small stains on edge.. Hard Cover. Very Good/Very Good.
Precio
EUR 18.66
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Revolutionizing French Cooking

de DeGroot, Roy Andries

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Saratoga Springs, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 1 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 13.53

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Descripción:
New York: McGraw-Hill Book Co., 1976. Book. Illus. by Goldsmith, Bill. Fine. Hardcover. No. 9 1/2" x 7 1/2"w. A fine tight and clean copy in an unclipped dustjacket in near fine condition charmingly illustrated by Bill Goldsmith. Baron de Groot wrote this cookbook with American cooks in mind; this collection of recipes are contemporary interpretations of haute cuisine… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 13.53
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Revolutionizing French Cooking

de Groot, Roy Andries De

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Tolar, Texas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.60

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Descripción:
NJ: MC Graw-Hill Company Inc., 1976. Jacket scuffed with light edgewear. Red boards lightly rubbed at tips. Pages are clean, text has no markings, binding is sound. . Hard Cover. Good/Good. Illus. by Goldsmith, Bill. 8vo - 7¾" - 9¾" Tall.
Precio
EUR 5.60
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Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy Andries

Estado
Usado - Very Good
Published
1976-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Asheville, North Carolina, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.04

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Descripción:
McGraw-Hill, 1976-01-01. Hardcover. Very Good. 8x5x1. 1976 red leather hardcover, no dust jacket, no marks noted in text,AND AS ALWAYS SHIPPED IN 24 HOURS; and emailed to you a USPS tracking number on all orders; all books are sanitized and cleaned for your protection before mailing
Precio
EUR 8.04
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Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy Andries

Estado
Used - Good
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.31

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Descripción:
McGraw-Hill. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 9.31
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Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy Andries

Estado
Usado - Fine copy in fine dust jacket
Edición
1st
Published
1975
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Pittsford, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.66

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Descripción:
New York: McGraw-Hill. Fine copy in fine dust jacket. 1975. 1st. hardcover. Small 4to, 402 pp. .
Precio
EUR 18.66
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Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy A

Estado
Used - Good
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 4.67

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Descripción:
McGraw-Hill Companies, The. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 4.67
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REVOLUTIONIZING FRENCH COOKING

de De Groot, Roy Andries,

Estado
Usado - Near Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine
Edición
1st Edition 1st Printing
Published
1976
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33

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Descripción:
McGraw-Hill Book Company, 1976. First Printing, 1976. 1st Edition 1st Printing. Hardcover. Near Fine/Near Fine. Bill Goldsmith. Small quarto, hardcover, near fine in near fine white decorative dj. line drawings. Transformations of French cuisine by the young French chefs of the 1970s and presents them here as "low-fat, high-pleasure" recipes adapted to the mood and demands of our… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 9.33
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Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy Andries

Estado
Usado - Very Good
Published
1976-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Binghamton, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.86

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Descripción:
McGraw-Hill, 1976-01-01. Hardcover. Very Good. Prompt shipment, with tracking. we ship in CLEAN SECURE NEW boxes Very good hardcover in good, little edge-chipped dust jacket. Clean pages. Lightly foxed edges.
Precio
EUR 29.86
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Revolutionizing French Cooking

de de Groot, Roy Andries

Estado
Usado - Very good condition
Estado de la sobrecubierta
good
Edición
Book Club edition
Published
c1976
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Readville, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.33

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Descripción:
New York: McGraw-Hill Book Co., c1976. Book Club edition. Hardcover. Very good condition/good. 396 p.
Precio
EUR 9.33
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Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy Andries

Estado
New
Published
1976-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 78.38

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Descripción:
McGraw-Hill, 1976-01-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 78.38
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Revolutionizing French Cooking

de De Groot, Roy Andries

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780070162402
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 41.86

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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 41.86