Technology Of Reduced-Additive Foods

de Smith, Jim

Ejemplares disponibles

Technology of Reduced Additive Foods

Technology of Reduced Additive Foods

de Smith, Jim (ed)

Estado
Slight rubbing on front endpaper, else as new, clean, tight, and bright condition
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780632055326
Cantidad disponible
1
Librería
Baldwin City, Kansas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.47

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Descripción:
Oxford: Blackwell, Science, 2004. Hardcover. Slight rubbing on front endpaper, else as new, clean, tight, and bright condition. Second edition. 221pp.
Precio
EUR 23.47
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Technology of Reduced Additive Foods

de Smith, Jim (Editor)

Estado
Usado - Very good in very good dust jacket.
Edición
2nd ed.
Published
2004
Encuadernación
Hard cover
ISBN
9780632055326
Cantidad disponible
1
Librería
Clayton, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.48

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Descripción:
Oxford, England: Wiley-Blackwell, 2004. 2nd ed.. Hard cover. Very good in very good dust jacket.. Sewn binding. Cloth over boards. 240 p. Contains: Illustrations. Audience: General/trade.
Precio
EUR 16.48
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TECHNOLOGY OF REDUCED ADDITIVE FOODS

de JIM SMITH ,

Estado
New
Estado de la sobrecubierta
New
Edición
2nd
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780632055326
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 67.61

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Descripción:
blackwell, 2004. 2nd. Hardcover. New/New.
Precio
EUR 67.61
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TECHNOLOGY OF REDUCED ADDITIVE FOODS.

de Smith, Jim.

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Not Issued with a Dust Jacket.
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780632055326
Cantidad disponible
1
Librería
North Reading, Massachusetts, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.95

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Descripción:
Blackwell Science Ltd., 2004. The food industry reacted for many years to consumer demand for more appealing and convenient food products by using additives. more recently, the demands of consumer have grown to include still higher performance products but with less additives. The industry has responded accordingly/ There are other significant scientific and technical obstacles to be overcome to make… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 46.95
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Technology Of Reduced Additive Foods

de Jim Smith ,

Estado
New
Edición
2nd
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780632055326
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 373.72

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Descripción:
blackwell, 2004. 2nd. Hardcover. New.
Precio
EUR 373.72
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Technology Of Reduced Additive Foods

de Jim Smith ,

Estado
New
Edición
2nd
Published
2004
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780632055326
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 373.72

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Descripción:
blackwell, 2004. 2nd. Hardcover. New.
Precio
EUR 373.72
Technology of Reduced-Additive Foods

Technology of Reduced-Additive Foods

de Jim Smith

Estado
New
ISBN
9781461358817
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 58.70

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Descripción:
New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Technology of Reduced-Additive Foods.
Precio
EUR 58.70
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Technology of Reduced-Additive Foods

de Jim Smith

Estado
New
Encuadernación
Paperback / softback
ISBN
9781461358817
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 70.50

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Descripción:
Paperback / softback. New. The food industry for many years reacted to consumer demand for more appealing and convenient food products by using additives. He examines developments in starter culture technology and illustrates ways in which starter cultures are replacing traditional additives in foods.
Precio
EUR 70.50
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Technology of Reduced-additive Foods

de Jim Smith

Estado
New
Encuadernación
Hardback
ISBN
9780751400021
Cantidad disponible
1
Librería
Southport, Merseyside, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 101.30

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Descripción:
Hardback. New.
Precio
EUR 101.30
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Technology of Reduced-Additive Foods

de Jim Smith

Estado
New
Encuadernación
Hard Cover
ISBN
9780751400021
Cantidad disponible
1
Librería
Uxbridge, Greater London, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 91.08

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Descripción:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Technology of Reduced-Additive Foods.
Precio
EUR 91.08
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Technology Of Reduced Additive Foods

de Jim Smith ,

Estado
New
Estado de la sobrecubierta
New
ISBN
9780632055326
Cantidad disponible
1
Librería
New Delhi, IND
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 174.33

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Descripción:
New/New. Brand New Original US Edition, Perfect Condition. Printed in English. Excellent Quality, Service and customer satisfaction guaranteed!
Precio
EUR 174.33