The Complete Guide To the Art Of Modern Cookery

de Escoffier, Auguste

Ejemplares disponibles

No hay imagen

The Complete Guide to the Art of Modern Cookery

de Escoffier, Auguste

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Very Good
Edición
REPRINT
Published
1983
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780434239016
Cantidad disponible
1
Librería
Havant, Hampshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 65.42

Mostrar detalles

Descripción:
Heinemann Ltd, Virtue and Company Limited, 1983. REPRINT . Hardcover. Good/Very Good. Wrapper is in a protective plastic. Wrapper is lightly rubbed and lightly marked, boards lightly marked, ink inscription to front free endpaper, Virtue and Company Limited slip over Heinemann Ltd on title page. Clean throughout. Good.
Precio
EUR 65.42
No hay imagen

Complete Guide to the Art of Modern Cookery

de Escoffier, Auguste

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
Good
Edición
Reprint
Published
1986
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780434239016
Cantidad disponible
1
Librería
Reading, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 594.70

Mostrar detalles

Descripción:
London: Heinemann, 1986. Book. Good. Hardcover. Reprint. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 646 pages. Here, for the first time, is presented to the English-speaking public the entire translation of Auguste Escoffier's masterpiece 'Le Guide Culinaire'. Its basic principles are as valid today as when it was first published in 1903..
Precio
EUR 594.70
No hay imagen

The Complete Guide to the Art of Modern Cookery

de Escoffier, Auguste

Estado
Usado - Very Good
Published
15/05/1995 00:00:01
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780749319564
Cantidad disponible
1
Librería
Thetford, Norfolk, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.25

Mostrar detalles

Descripción:
Mandarin, 15/05/1995 00:00:01. paperback. Very Good. 5.1961 in x 19.7850 in x 12.7903 in.
Precio
EUR 18.25
No hay imagen

The Complete Guide to the Art of Modern Cookery. Le Guide Culinaire

de Escoffier, Auguste. Translated by Cracknell, H L and Kaufmann, R J

Estado
Usado - Good
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
Reprint
Published
1995
Encuadernación
Soft cover
ISBN
9780749319564
Cantidad disponible
1
Librería
Rotherfield, East Sussex, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.60

Mostrar detalles

Descripción:
London: Mandarin Paperbacks, 1995. Reprint. Soft cover. Good/No Dust Jacket. Octavo. Type: Book Upper board grubby, otherwise very good. Internally fine.
Precio
EUR 44.60
No hay imagen

The Complete Guide to the Art of Modern Cookery

de Escoffier, Auguste

Estado
Usado - Good
Published
1979-10-22
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781403948861
Cantidad disponible
1
Librería
Doncaster, South Yorkshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.00

Mostrar detalles

Descripción:
Butterworth-Heinemann Ltd, 1979-10-22. hardcover. Good. 15x12x2. Book is in good condition. Slight discolouration to the pages. Previous owner's name is written on the front flyleaf. Unclipped dust jacket.
Precio
EUR 23.00