Descripción:
UsedAcceptable. Item in acceptable condition including possible liquid damage. As well answers may be filled in. May be missing DVDs, CDs, Access code, etc. 100%Money-Back Guarantee! Ship within 24 hours!! WATER DAMAGED!!!
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Complete Guide to the Art of Modern Cookery: The First Translation Into English in Its Entirety of Le Guide Culinaire Tapa dura - 1985
de Auguste Escoffier; A. Escoffier
Detalles
- Título The Complete Guide to the Art of Modern Cookery: The First Translation Into English in Its Entirety of Le Guide Culinaire
- Autor Auguste Escoffier; A. Escoffier
- Encuadernación Tapa dura
- Edición Reprint
- Páginas 646
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Heinemann Educational Books, London
- Fecha de publicación October 1985
- ISBN 9780434239016 / 0434239011
- Peso 2.84 libras (1.29 kg)
- Library of Congress subjects Cookery, French
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 81128597
- Dewey Decimal Code 641.594
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Complete Guide to Modern Cookery
de Auguste Escoffier
- Usado
- Estado
- UsedAcceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Rockford, Illinois, United States
- Precio
-
EUR 10.10EUR 3.77 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 10.10
EUR 3.77
enviando a USA
The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
de Escoffier, Auguste
- Usado
- Aceptable
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Acceptable
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 14.45EUR 10.15 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. Acceptable.
Precio
EUR 14.45
EUR 10.15
enviando a USA
The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
de Escoffier, Auguste
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 14.45EUR 10.15 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
EUR 14.45
EUR 10.15
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Escoffier: The Complete Guide to Art of Modern Cookery
de Auguste Escoffier; Translator-H.L. Cracknell; Translator-R.J. Kaufmann
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 18.34Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Van Nostrand Reinhold, 1985-10. Hardcover. Good.
Precio
EUR 18.34
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Escoffier : The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
de Escoffier, A. ; Cracknell, H.L.[Translator]; R.J. Kaufmann [Translator];
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Johannesburg, South Africa
- Precio
-
EUR 47.23EUR 20.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Heinemann, 1989. Hardcover. Very Good/Very Good. reprint. jacket is shelf rubbed and chipped. internally clean and intact. may require extra postage. [SK]. Our orders are shipped using tracked courier delivery services.
Precio
EUR 47.23
EUR 20.78
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
The Complete Guide to the Art of Modern Cookery
de Escoffier, Auguste
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- REPRINT
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Havant, Hampshire, United Kingdom
- Precio
-
EUR 65.15EUR 23.69 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Heinemann Ltd, Virtue and Company Limited, 1983. REPRINT . Hardcover. Good/Very Good. Wrapper is in a protective plastic. Wrapper is lightly rubbed and lightly marked, boards lightly marked, ink inscription to front free endpaper, Virtue and Company Limited slip over Heinemann Ltd on title page. Clean throughout. Good.
Precio
EUR 65.15
EUR 23.69
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Complete Guide to Modern Cookery
de Auguste Escoffier; H.L. Cracknell [Translator]; R.J. Kaufmann [Translator];
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- New
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 161.22EUR 5.15 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Van Nostrand Reinhold, 1985-10-01. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 161.22
EUR 5.15
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Complete Guide to the Art of Modern Cookery
de Escoffier, Auguste
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- Reprint
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780434239016 / 0434239011
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reading, United Kingdom
- Precio
-
EUR 592.25EUR 533.03¡Ahorra EUR 59.23!EUR 11.84 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
London: Heinemann, 1986. Book. Good. Hardcover. Reprint. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. 646 pages. Here, for the first time, is presented to the English-speaking public the entire translation of Auguste Escoffier's masterpiece 'Le Guide Culinaire'. Its basic principles are as valid today as when it was first published in 1903..
Precio
EUR 592.25EUR 533.03
¡Ahorra EUR 59.23
!
EUR 11.84
enviando a USA