The French At Table

de Oliver, Raymond

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The French at Table

The French at Table

de Raymond Oliver

Estado
Usado - Good+ — in Good+ Dust Wrapper. A little wear to the edges of the dust wrapper with a short, closed, tear to the head of the
Published
1967
Encuadernación
Hardback in Dust Wrapper.
Cantidad disponible
1
Librería
Peasedown St. John, Somerset, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.95

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Descripción:
London: Michael Joseph for The Wine and Food Society, 1967. Hardback in Dust Wrapper.. Good+ — in Good+ Dust Wrapper. A little wear to the edges of the dust wrapper with a short, closed, tear to the head of the lower panel. Light mottling to the lower corners of the boards. Edges of the textblock heavily age-toned. The contents… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 23.95
The French at Table
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The French at Table

de Oliver, Raymond (translated by Claude Durrell)

Estado
Usado - Very Good
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Published
1967
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Llanwrda, Carmarthenshire, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 16.77

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Descripción:
Wine and Food Society, 1967. Book. Very Good. hardback. hardback, quarto, blue cloth lettered gilt on black to a faded spine, lacking dust jacket. A tightly bound copy with a clean and unmarked text, illustrated, 335pp.
Precio
EUR 16.77
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THE FRENCH AT TABLE

de Oliver Raymond (trs. Claude Durrell)

Estado
Usado - V.g.
Estado de la sobrecubierta
No Jacket
Edición
1st UK edition
Published
1967
Encuadernación
Hardcover
Cantidad disponible
1
Librería
Yaxley, Suffolk, GBR
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.38

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Descripción:
London: The Wine and Food Society Limited, 1967. 335pp, illustrated throughout. Binding a little faded and inner hinges weak but a good reading copy. Culinary history. 1st UK edition. Hardback. V.g./No Jacket. 4to.
Precio
EUR 14.38