The Invention Of the Restaurant - Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca

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The Invention Of The Restaurant; Paris & Modern Gastronomic Culture

The Invention Of The Restaurant; Paris & Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca

Estado
Usado - Very Good Condition
Estado de la sobrecubierta
No Dust Jacket
Edición
First Edition
Published
2001
Encuadernación
Softcover
ISBN
9780674006850
Cantidad disponible
1
Librería
melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 9.31

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Descripción:
Harvard University Press, Cambridge Massachusetts, 2001. First Edition. Softcover. Very Good Condition/No Dust Jacket. apart from a gift annotation on the first page, and the book would otherwise appear to be without annotation. Illustrated with black-and-white images within the text in the main reproduced artworks. At half, the book is a book about how Parisians… Saber más sobre este artículo
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The Invention of the Restaurant: Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca

Estado
Usado
Published
2000
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Lincoln, Lincolnshire, GBR
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 10.26

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Descripción:
Harvard University Press, 2000. This is an ex-library book and may have the usual library/used-book markings inside.This book has hardback covers. In good all round condition. Dust jacket in good condition. Please note the Image in this listing is a stock photo and may not match the covers of the actual item,700grams, ISBN:9780674000643
Precio
EUR 10.26
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The Invention of the Restaurant - Paris and Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca

Estado
New
Published
2000
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780674000643
Cantidad disponible
1
Librería
Ferndale, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2,312.66

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Descripción:
Cambridge, MA: Harvard Univ Pr. New. 2000. Hardcover. 0674000641 .*** FREE UPGRADE to Courier/Priority Shipping Upon Request *** – – *** IN STOCK AND IMMEDIATELY AVAILABLE FOR SHIPMENT - FLAWLESS COPY, BRAND NEW, PRISTINE, NEVER OPENED - 325 pages. Book description: "Why are there restaurants? Why would anybody consider… Saber más sobre este artículo
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The Invention Of The Restaurant: Paris & Modern Gastronomic Culture

de Spang, Rebecca

Estado
Usado
Cantidad disponible
1
Librería
Kings Cross, Sydney, New South Wales, AUS
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 15.49

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Descripción:
Harvard University Press, Cambridge MS 2001. 23.0 x 15.0cms, 324pp, b/w illusts, very good+ paperback & cover The chapters are: the friend of al the world; the nouvelle cuisine of Rousseauian Sensibility; private appetites in a public space; morality, equality, hospitality; fixed prices - gluttony & the French Revolution; from gastronomia to gastronomy; putting Paris on the menu;… Saber más sobre este artículo
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EUR 15.49