The Modern Seafood Cook

de Brown, Edward; Boehm, Arthur

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The Modern Seafood Cook: New Tastes, New Techniques, New Ease

de Brown, Edward, Boehm, Arthur

Estado
Used - Good
ISBN
9780517702413
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.10

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Descripción:
Clarkson Potter. Used - Good. Good condition. Good dust jacket. A copy that has been read but remains intact. May contain markings such as bookplates, stamps, limited notes and highlighting, or a few light stains. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 6.10
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The Modern Seafood Cook: New Tastes, New Techniques, New Ease

de Brown, Edward; Boehm, Arthur

Estado
Usado - Fine
Estado de la sobrecubierta
Near Fine +
Edición
4th
Published
1995
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780517702413
Cantidad disponible
1
Librería
flushing, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 83.71

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Descripción:
Clarkson Potter, 1995. Gift inscribed and signed by author Edward Brown.. Signed by Author. 4th. Hard Cover. Fine/Near Fine +.
Precio
EUR 83.71
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The Modern Seafood Cook: New Tastes, New Techniques, New Ease

de Brown, Edward; Boehm, Arthur

Estado
New
Published
1995-11-21
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780517702413
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 77.02

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Descripción:
Clarkson Potter, 1995-11-21. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 77.02