The Science Of the Oven

de This, Herv?

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The Science of the Oven

The Science of the Oven

de This, Hervé

Estado
Usado
Published
2009
Encuadernación
Second-hand hardcover
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Melbourne, Victoria, AUS
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.09

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Descripción:
New York: Columbia University Press, 2009. Second-hand hardcover. This, Hervé. The Science of the Oven. (Arts & Traditions of the Table: perspectives on culinary history) Columbia University Press. New York, 2009. 8vo (210x160mm) HC [10],206pp (translated by Jody Gladding) VG/VG
Precio
EUR 20.09
The Science of the Oven

The Science of the Oven

de Herv? This

Estado
Usado - Acceptable
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.08

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Descripción:
Columbia University Press, 2009. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.08
The Science of the Oven

The Science of the Oven

de Herv? This

Estado
Usado - Good
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.08

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Descripción:
Columbia University Press, 2009. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.08
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The Science of the Oven (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.74

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Very Good. 2009. Hardcover. Cloth, d.j. Some shelf wear. Else clean copy. Very Good. (Subject: Cookbooks & Crafts).
Precio
EUR 12.74
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The Science of the Oven

de This, Hervé

Estado
Usado - Good
Published
2009
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.08

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Descripción:
Columbia University Press, 2009. Hardcover. Good. Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 7.08
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The Science of the Oven (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

Estado
Used - Like New
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 12.74

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Like New. 2009. 1st. Hardcover. Fine. Dust Jacket is Fine.
Precio
EUR 12.74
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The Science of the Oven

de Herv? This

Estado
Usado - Very Good
Published
2012
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231147071
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 9.27

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Descripción:
Columbia University Press, 2012. Paperback. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged.
Precio
EUR 9.27
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The Science of the Oven (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Minneapolis, Minnesota, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.65

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Very Good. May have light to moderate shelf wear and/or a remainder mark. Complete. Clean pages.
Precio
EUR 5.65
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The Science of the Oven

de This, Hervé

Estado
Used - Very Good
ISBN
9780231147071
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.53

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Descripción:
Columbia University Press. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 6.53
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The Science of the Oven (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780231147064
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.90

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hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 29.90
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The Science of the Oven (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN
9780231147071
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 35.20

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Paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items.
Precio
EUR 35.20
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The Science of the Oven (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

Estado
New
ISBN
9780231147071
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.26

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Precio
EUR 20.26
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The Science of the Oven (Arts and Traditions of the Table: Perspectives on Culinary History)

de This, Hervé

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New
ISBN
9780231147071
Cantidad disponible
1
Librería
Bensalem, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 20.26

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Precio
EUR 20.26