Understanding Food

de Amy Christine Brown

Ejemplares disponibles

No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation (Fourth Edition)

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Published
2011
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Alplaus, New York, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.65

Mostrar detalles

Descripción:
Wadsworth / Cengage Learning, 2011. Hardcover. Good. Fourth Edition, 2011. Oversized hardbound without dust jacket. No text markings noted; moderate wear. Remnants of price stickers on back cover.
Precio
EUR 5.65
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Very Good
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.61

Mostrar detalles

Descripción:
Cengage Learning, 2010. Hardcover. Very Good. Disclaimer:May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.61
Understanding Food : Principles and Preparation

Understanding Food : Principles and Preparation

de Amy Christine Brown

Estado
Usado - Very Good
Published
2003
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780534506094
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.37

Mostrar detalles

Descripción:
Brooks/Cole, 2003. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.37
No hay imagen

Understanding Food Principles and Preparation by Amy Brown

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Published
2007-04-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780495107453
Cantidad disponible
1
Librería
Boca Raton, Florida, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.90

Mostrar detalles

Descripción:
Wadsworth Publishing, 2007-04-03. Hardcover. Good. 8x1x11. This listing is for Understanding Food: Principles and Preparation by Amy Christine Brown. This edition is very similar to the most current updated edition, ISBN 1133607152 and 035797414X and 1337557560 Please be sure to buy the earlier and much cheaper edition for your class and… Saber más sobre este artículo
Precio
EUR 14.90
No hay imagen

Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Used - Good
ISBN
9780538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Reno, Nevada, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 11.17

Mostrar detalles

Descripción:
Wadsworth. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 11.17
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Acceptable
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.61

Mostrar detalles

Descripción:
Cengage Learning, 2010. Hardcover. Acceptable. Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.61
Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Published
2010
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.61

Mostrar detalles

Descripción:
Cengage Learning, 2010. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.61
Understanding Food : Principles and Preparation

Understanding Food : Principles and Preparation

de Amy Christine Brown

Estado
Usado - Good
Published
2003
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780534506094
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.37

Mostrar detalles

Descripción:
Brooks/Cole, 2003. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 8.37
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Edición
5
ISBN
9781133607151
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 17.64

Mostrar detalles

Descripción:
Cengage Learning. 5. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 17.64
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Published
2018-01-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781337557566
Cantidad disponible
1
Librería
Louisville, Kentucky, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 39.76

Mostrar detalles

Descripción:
Cengage Learning, 2018-01-01. Hardcover. Good. 9x1x11. May contain marks and or highlighting. Used items are NOT guaranteed to include components, i.e. CDs, Access codes, etc. Ships from our Kentucky facility. Ships same day if ordered before 1 PM EST, Monday - Friday. Contact us with any questions!
Precio
EUR 39.76
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
UsedGood
ISBN
9781133607151
Cantidad disponible
1
Librería
Springdale, Arkansas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.82

Mostrar detalles

Descripción:
UsedGood. Some corner dings. **PLEASE READ** Some pages have folds or wrinkles. FAST shipping, FREE tracking, and GREAT customer service! We also offer EXPEDITED and TWO DAY shipping options on qualifying orders.
Precio
EUR 8.82
No hay imagen

Understanding Food : Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Used - Good
ISBN
9780495107453
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 7.73

Mostrar detalles

Descripción:
Brooks/Cole. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 7.73
Understanding Food : Principles and Preparation

Understanding Food : Principles and Preparation

de Amy Christine Brown

Estado
Usado - Good
Published
2007
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780495107453
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.61

Mostrar detalles

Descripción:
Brooks/Cole, 2007. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.61
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Published
4/3/2007 12:00:01 AM
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780495107453
Cantidad disponible
1
Librería
Chicago, Illinois, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 3.24

Mostrar detalles

Descripción:
Wadsworth Publishing, 4/3/2007 12:00:01 AM. hardcover. Good. 1.2008 in x 11.0000 in x 8.7008 in. Minor water damage, good readable copy.
Precio
EUR 3.24
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Edición
3
ISBN
9780495107453
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 5.57

Mostrar detalles

Descripción:
Wadsworth Publishing. 3. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 5.57
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Very Good
Published
2017-12-31
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9781337557566
Cantidad disponible
1
Librería
los angeles, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 80.12

Mostrar detalles

Descripción:
Cengage Learning, 2017-12-31. hardcover. Very Good. 9x1x11. THE BOOK IS LIKE NEW IN EXCELLENT CONDITION.
Precio
EUR 80.12
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation (Available Titles CourseMate)

de Brown, Amy Christine

Estado
Usado - Good
Published
2010-06-01
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780538734981
Cantidad disponible
1
Librería
Franklin Lakes, New Jersey, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 40.18

Mostrar detalles

Descripción:
Cengage Learning, 2010-06-01. Hardcover. Good. Textbook, May Have Highlights, Notes and/or Underlining, BOOK ONLY-NO ACCESS CODE, NO CD, Ships with Tracking
Precio
EUR 40.18
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Amy Christine Brown

Estado
Usado - Good
Published
April 2007
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780495107453
Cantidad disponible
1
Librería
Saint Louis, Missouri, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.52

Mostrar detalles

Descripción:
Wadsworth Publishing, April 2007. Hardcover. Good.
Precio
EUR 6.52
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
New
Published
2007-04-03
Encuadernación
Hardcover
ISBN
9780495107453
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 75.38

Mostrar detalles

Descripción:
Wadsworth Publishing, 2007-04-03. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 75.38
No hay imagen

Understanding Food: Principles and Preparation

de Brown, Amy Christine

Estado
UsedAcceptable
ISBN
9781133607151
Cantidad disponible
1
Librería
Springdale, Arkansas, USA
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.82

Mostrar detalles

Descripción:
UsedAcceptable. Some corner dings. Book has water/liquid damage but is still a usable copy. There is heavy highlighting/handwriting in this book. FAST shipping, FREE tracking, and GREAT customer service! We also offer EXPEDITED and TWO DAY shipping options on qualifying orders.
Precio
EUR 8.82