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The Complete Book of Egg Cookery Tapa dura - 1983

de Seranne, Ann


Detalles

  • Título The Complete Book of Egg Cookery
  • Autor Seranne, Ann
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición 1st Edition
  • Páginas 219 pages
  • Idioma ENG
  • Editorial Macmillan Pub Co, New York, New York, U.S.A.
  • Fecha de publicación 1983
  • ISBN 9780026096201
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Complete Book of Egg Cookery

Complete Book of Egg Cookery

de Ann Seranne

  • Usado
  • good
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780026096201 / 002609620X
Cantidad disponible
2
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.46
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Macmillan Publishing Company, Incorporated, 1983. Hardcover. Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in clean condition. All pages are intact, and the cover is intact. The spine may show signs of wear. Pages can include limited notes and highlighting, and the copy can include previous owner inscriptions. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.46
Envío gratuito a USA
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The Complete Book of Egg Cookery

de Ann Seranne

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780026096201 / 002609620X
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.08
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Macmillan Pub Co, 1983-03. Hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 8.08
Envío gratuito a USA
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Complete Book of Egg Cookery

de Seranne, Ann

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780026096201 / 002609620x
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 10.02
Envío gratuito a USA

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Descripción:
Macmillan Publishers Limited. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 10.02
Envío gratuito a USA
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The Complete Book of Egg Cookery

de Seranne, Ann

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780026096201 / 002609620x
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 18.78
EUR 3.75 enviando a USA

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Descripción:
Macmillan Pub Co. Used - Very Good. Very Good condition. Good dust jacket. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. Bundled media such as CDs, DVDs, floppy disks or access codes may not be included.
Precio
EUR 18.78
EUR 3.75 enviando a USA
The Complete Book of Egg Cookery

The Complete Book of Egg Cookery

de Seranne, Ann

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Fine
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780026096201 / 002609620X
Cantidad disponible
1
Librería
Murrells Inlet, South Carolina, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 22.27
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Descripción:
New York: Macmillan Publishers Limited, 1983. First Edition. Hard Cover. Fine/Fine. Macmillan Publishers Limited, 1983. First Edition. Hard Cover. Dust jacket and cover have negligible shelfwear. Pages are clean, bright and unmarked. Binding is tight. Hinges are perfect. Beautiful condition.
Precio
EUR 22.27
Envío gratuito a USA