Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
La Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classical Italian Cooking Tapa dura - 1991
de Donaldo Soviero
Detalles
- Título La Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classical Italian Cooking
- Autor Donaldo Soviero
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Páginas 317
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial MacMillan Publishing Company, New York, New York, U.S.A.
- Fecha de publicación 1991
- ISBN 9780026125703 / 0026125706
- Peso 1.7 libras (0.77 kg)
- Dimensiones 9.58 x 7.89 x 1.23 pulgadas (24.33 x 20.04 x 3.12 cm)
- Library of Congress subjects Cookery, Italian
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 91019687
- Dewey Decimal Code 641.594
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
La Vera Cucina Italiana
de Soviero, Donaldo
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 4.72Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 4.72
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
LA Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking
de Donaldo Soviero
- Usado
- very good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good
- Edición
- First
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Altamonte Springs, Florida, United States
- Precio
-
EUR 4.72EUR 3.40 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
The book shows few signs of use. The jacket edges are lightly worn.
Precio
EUR 4.72
EUR 3.40
enviando a USA
La Vera Cucina Italiana
de Donaldo Soviero
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 5.66Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Wiley & Sons, Incorporated, John, 1991. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 5.66
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
La Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking
de Soviero, Donaldo
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Fine/Fine Dust Jacket
- Edición
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Eugene, Oregon, United States
- Precio
-
EUR 9.45EUR 6.61¡Ahorra EUR 2.83!EUR 5.66 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Macmillan Pub Co. Fine/Fine Dust Jacket. 1991. . Hard Cover. 0026125706 317 pages, great recipes throughout, illustrated with drawings. A fine large hardcover in fine dust jacket. .
Precio
EUR 9.45EUR 6.61
¡Ahorra EUR 2.83
!
EUR 5.66
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
LA Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking
de Donaldo Soviero
- Usado
- good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 7.36Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
MacMillan Publishing Company, 1991-10. Hardcover. Good.
Precio
EUR 7.36
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
LA Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking
de Soviero, Donaldo
- Usado
- Aceptable
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Fine
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Saginaw, Michigan, United States
- Precio
-
EUR 8.78EUR 4.49 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Macmillan Pub Co, 1991. A lovely book: Second printing; burgandy leatherette over boards with gilt print on spine; 317 pages, index inclusive; solid binding; square and sharp corners; no internal or external marks in the book or on the dust jacket; no chips, tears, or creases in the book or on the dust jacket; text block is bright and clean dust jacket displays just a bit of wear at the spine top, else fine.. Hardcover. Fine/Near Fine. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Book.
Precio
EUR 8.78
EUR 4.49
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
La Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking
de Soviero, Donaldo
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Fine copy in fine dust jacket
- Edición
- Later prt.
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Pittsford, New York, United States
- Precio
-
EUR 9.45EUR 3.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York: Macmillan. Fine copy in fine dust jacket. 1991. Later prt.. hardcover. Tall 8vo, 317 pp. .
Precio
EUR 9.45
EUR 3.78
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
La Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking
de Soviero, Donaldo
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Fine copy in fine dust jacket
- Edición
- 1st
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Pittsford, New York, United States
- Precio
-
EUR 11.81EUR 3.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York: Macmillan. Fine copy in fine dust jacket. 1991. 1st. hardcover. Tall 8vo, 317 pp. .
Precio
EUR 11.81
EUR 3.78
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
La Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking.
de SOVIERO, Donaldo.
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Fine in Near Fine dust jacket
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Springfield, Massachusetts, United States
- Precio
-
EUR 14.17EUR 6.61 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
NY:: Macmillan,. Fine in Near Fine dust jacket. 1991. Hardcover. 0026125706 . First printing. Fine in a very near fine (light age toning to flap edges) dust jacket. .
Precio
EUR 14.17
EUR 6.61
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
LA Vera Cucina Italiana: The Fundamentals of Classic Italian Cooking
de Soviero, Donaldo
- Usado
- very good
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Very Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780026125703 / 0026125706
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Vancouver, Washington, United States
- Precio
-
EUR 16.15EUR 5.43 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
New York, New York, U.S.A.: Macmillan Pub Co, 1991. hardback in very good condition with near fine dust jacket. name plate on front end page. dust jacket price clipped.. Hardcover. Very Good/Near Fine.
Precio
EUR 16.15
EUR 5.43
enviando a USA