Descripción:
Academic Press, 1998. 199 pp., Hardcover, ex library, else text clean & binding tight. - If you are reading this, this item is actually (physically) in our stock and ready for shipment once ordered. We are not bookjackers. Buyer is responsible for any additional duties, taxes, or fees required by recipient's country.
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Starch: Basic Science to Biotechnology: Volume 41 Tapa dura - 1998 - 1st Edición
de Steve Taylor (Editor); Mirta Noemi Sivak (Volume Editor); Jack Preiss (Volume Editor)
Primera línea
Starch is a plant reserve polysaccharide, an end product of carbon fixation by photosynthesis, in which D-glucose residues are linked predominantly by -(1,4) glucosidic bonds.
Detalles
- Título Starch: Basic Science to Biotechnology: Volume 41
- Autor Steve Taylor (Editor); Mirta Noemi Sivak (Volume Editor); Jack Preiss (Volume Editor)
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 1st
- Edición 1
- Páginas 199
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Academic Press
- Fecha de publicación 1998-07-20
- ISBN 9780120164417 / 0120164418
- Peso 1.14 libras (0.52 kg)
- Dimensiones 9.56 x 6.1 x 0.99 pulgadas (24.28 x 15.49 x 2.51 cm)
- Dewey Decimal Code 641.3
Más ejemplares
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Starch: Basic Science to Biotechnology, Volume 41 (Advances in Food and Nutrition Research)
de Sivak, Mirta Noemi, Preiss, Jack, Taylor, Steve
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Usado
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780120164417 / 0120164418
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Cleveland, Ohio, United States
- Precio
-
EUR 19.03EUR 4.20 enviando a USA
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EUR 19.03
EUR 4.20
enviando a USA
Advances in Food and Nutrition Research Vol 41
de Mirta Noemi Sivak
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780120164417 / 0120164418
- Cantidad disponible
- 421
- Librería
-
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
- Precio
-
EUR 178.83EUR 9.50 enviando a USA
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Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; The Advances in Food and Nutrition Research Vol 41.
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EUR 178.83
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