Descripción:
Academic Press, 1990. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experimental Food Science Tapa dura - 1990 - 3rd Edición
de Marjorie P. Penfield; Ada Marie Campbell; Steve Taylor (Editor)
Detalles
- Título Experimental Food Science
- Autor Marjorie P. Penfield; Ada Marie Campbell; Steve Taylor (Editor)
- Encuadernación Tapa dura
- Número de edición 3rd
- Edición 3
- Páginas 541
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Academic Press, San Diego
- Fecha de publicación 1990-11
- ISBN 9780121579203 / 0121579204
- Peso 2.65 libras (1.20 kg)
- Dimensiones 10.25 x 7.11 x 1.1 pulgadas (26.04 x 18.06 x 2.79 cm)
- Library of Congress subjects Food, Food - Laboratory manuals
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 90000294
- Dewey Decimal Code 664
Más ejemplares
Experimental Food Science
de Penfield, Marjorie P.; Campbell, Ada Marie
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780121579203 / 0121579204
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.26Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 6.26
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experimental Food Science
de Marjorie P. Penfield, Ada Marie Campbell et Se-Kwon Kim
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780121579203 / 0121579204
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Morangis, France
- Precio
-
EUR 7.68EUR 11.37 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Academic Press Inc, 1990. Hardcover. Very Good. Former library book. Edition 1990. Ammareal gives back up to 15% of this item's net price to charity organizations.
Precio
EUR 7.68
EUR 11.37
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experimental Food Science, Third Edition (Food Science and Technology)
de Editor-Marjorie P. Penfield; Editor-Ada Marie Campbell; Series Editor-Steve Taylor
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Used: Good
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780121579203 / 0121579204
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 7.81Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Academic Press, 1990-11-11. Hardcover. Used: Good. Excellent customer service. Prompt Customer Service.
Precio
EUR 7.81
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experimental Food Science
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780121579203 / 0121579204
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
Dunfermline, Fife, United Kingdom
- Precio
-
EUR 8.75EUR 9.48 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Elsevier Science & Technology. Used - Good. Ships from the UK. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 8.75
EUR 9.48
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experimental Food Science
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780121579203 / 0121579204
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 10.73Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Elsevier Science & Technology. Used - Good. Former library book; may include library markings. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 10.73
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experimental Food Science, Third Edition (Food Science and Technology)
de Penfield, Marjorie P. Campbell, Ada Marie
- Usado
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Edición
- 3rd Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780121579203 / 0121579204
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
BALTIMORE, Maryland, United States
- Precio
-
EUR 84.79EUR 4.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
San Diego, CA: Academic Press, 1990. 3rd Edition. Hardcover. Like New/No. 10.25 x 7.10 x 1.10 inches. Like New / As New condition. Hardcover 3rd edition, 2nd printing. The covers look great. The binding is tight. The interior pages are clean and unmarked. USPS electronic tracking number issued free of charge.
Precio
EUR 84.79
EUR 4.73
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Experimental Food Science, Third Edition (Food Science and Technology)
de Penfield, Marjorie P. [Editor]; Campbell, Ada Marie [Editor]; Taylor, Steve [Series Editor];
- Nuevo
- Tapa dura
- Estado
- Nuevo
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780121579203 / 0121579204
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
San Diego, California, United States
- Precio
-
EUR 96.72EUR 5.16 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Academic Press, 1990-11-11. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 96.72
EUR 5.16
enviando a USA