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Encyclopedia of Food Microbiology
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Encyclopedia of Food Microbiology Otros - 2014

de Richard K. Robinson (Editor in Chief); Carl A. Batt (Editor)


Información de la editorial

Written by the world's leading scientists and spanning over 400 articles in three volumes, the Encyclopedia of Food Microbiology, Second Edition is a complete, highly structured guide to current knowledge in the field. Fully revised and updated, this encyclopedia reflects the key advances in the field since the first edition was published in 1999

The articles in this key work, heavily illustrated and fully revised since the first edition in 1999, highlight advances in areas such as genomics and food safety to bring users up-to-date on microorganisms in foods. Topics such as DNA sequencing and E. coli are particularly well covered.

With lists of further reading to help users explore topics in depth, this resource will enrich scientists at every level in academia and industry, providing fundamental information as well as explaining state-of-the-art scientific discoveries.

Detalles

  • Título Encyclopedia of Food Microbiology
  • Autor Richard K. Robinson (Editor in Chief); Carl A. Batt (Editor)
  • Encuadernación Otros
  • Edición International Ed
  • Páginas 3248
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Academic Press
  • Fecha de publicación 2014
  • ISBN 9780123847300 / 0123847303
  • Peso 21.8 libras (9.89 kg)
  • Dimensiones 11.6 x 9.5 x 7.3 pulgadas (29.46 x 24.13 x 18.54 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2014395136
  • Dewey Decimal Code 664.001

Reseñas en medios

Citas

  • Choice, 04/01/2015, Page 1292
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Encyclopedia of Food Microbiology
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Encyclopedia of Food Microbiology

de Batt, Carl A. (Editor)/ Tortorello, Mary Lee (Editor)

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780123847300 / 0123847303
Cantidad disponible
1
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 1,595.60
EUR 11.84 enviando a USA

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Descripción:
Academic Pr, 2014. Hardcover. New. 2nd edition. 2500 pages. 11.75x9.75x7.25 inches.
Precio
EUR 1,595.60
EUR 11.84 enviando a USA
Encyclopedia Of Food Microbiology, 3 Volumes Set, 2/Ed.
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Encyclopedia Of Food Microbiology, 3 Volumes Set, 2/Ed.

de Batt,C.A., Robinson,R.

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780123847300 / 0123847303
Cantidad disponible
200
Librería
New Delhi, Andaman and Nicobar Islands, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2,880.96
EUR 14.19 enviando a USA

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Descripción:
ELSEVIER, 2014. Paperback. New.
Precio
EUR 2,880.96
EUR 14.19 enviando a USA
Encyclopedia Of Food Microbiology, 3 Volumes Set, 2/Ed.
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de Batt,C.A., Robinson,R.

  • Nuevo
  • Tapa blanda
Estado
New
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780123847300 / 0123847303
Cantidad disponible
200
Librería
New Delhi, India
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 2,880.96
EUR 14.19 enviando a USA

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Descripción:
ELSEVIER, 2014. Paperback. New.
Precio
EUR 2,880.96
EUR 14.19 enviando a USA