Descripción:
Prentice Hall PTR. Used - Good. Ships from the UK. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Introduction to Modern Food and Beverage Service Tapa dura - 1976
de William L. Kahrl
Detalles
- Título Introduction to Modern Food and Beverage Service
- Autor William L. Kahrl
- Encuadernación Tapa dura
- Páginas 302
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Prentice Hall
- Fecha de publicación 1976-06
- ISBN 9780134882703 / 0134882709
- Library of Congress subjects Food service
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 75029259
- Dewey Decimal Code 642.5
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Introduction to Modern Food and Beverage Service
de Kahrl, William L
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780134882703 / 0134882709
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Dunfermline, Fife, United Kingdom
- Precio
-
EUR 6.13EUR 9.48 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 6.13
EUR 9.48
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Introduction to Modern Food and Beverage Service (Prentice-Hall series in foodservice management)
de William L. Kahrl
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780134882703 / 0134882709
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
DEWITT, Michigan, United States
- Precio
-
EUR 21.32EUR 4.73 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Prentice Hall, 1976-06. Hardcover. Good. in x in x in.
Precio
EUR 21.32
EUR 4.73
enviando a USA
Más fotos
Introduction to Modern Food and Beverage Service (Prentice-Hall Series in Foodservice Management)
de "Kahrl, William L."
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Very Good +
- Edición
- "First Edition, First Printing"
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780134882703 / 0134882709
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Canton, Georgia, United States
- Precio
-
EUR 21.32EUR 3.78 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
"Englewood Cliffs, NJ": Prentice Hall, 1976. "First Edition, First Printing". Hardcover. Very Good +/No Dustjacket. Decorative white board covers; covers are lightly soiled; corners are very lightly bumped and lightly rubbed; white endpapers; book is clean and tight; 8vo; 302 pages; illustrated; indexed 1.30#; P3; Old #468; Acq 6/93;
Precio
EUR 21.32
EUR 3.78
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Introduction to Modern Food and Beverage Service
de Kahrl, William L
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780134882703 / 0134882709
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 25.16Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Prentice Hall PTR. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 25.16
Envío gratuito a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Introduction to Modern Food and Beverage Service
de Kahrl, William L.
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780134882703 / 0134882709
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 65.54Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 65.54
Envío gratuito a USA