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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals "To Go" Tapa blanda - 2010 - 5th Edición

de Sarah R. Labensky; Priscilla A. Martel; Alan M. Hause


Información de la editorial

For Introductory Cooking, Cooking Skills or Food Prep courses in Culinary Arts, Food and Nutrition and Hospitality Management departments. Offering a streamlined portability and technology-rich format, Labensky, On Cooking-To Go Edition builds on the quality, expertise and reputation of On Cooking, 5e. This edition features a new chapter on healthy cooking, over 250 new photographs and new trends in Culinary Arts such as asian knife skills and sustainable cooking. On Cooking-To Go Edition retains all of the instructional recipes from the fifth edition and moves the end-of chapter recipes to the Web via i-COOK. Subscriptions to the revolutionary MyCulinaryLab and i-COOK are available for purchase with the book as it combines portability with meaningful integration of technology.

Detalles

  • Título On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals "To Go"
  • Autor Sarah R. Labensky; Priscilla A. Martel; Alan M. Hause
  • Encuadernación Tapa blanda
  • Número de edición 5th
  • Edición 5
  • Páginas 912
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Pearson
  • Fecha de publicación 2010-01
  • ISBN 9780135118054 / 0135118050
  • Peso 4.8 libras (2.18 kg)
  • Dimensiones 10.7 x 8.9 x 1.3 pulgadas (27.18 x 22.61 x 3.30 cm)
  • Library of Congress subjects Cookery, Cooking
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2009053411
  • Dewey Decimal Code 641.5
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals "To Go" (5th Edition)

de Labensky, Sarah R.; Martel, Priscilla A.; Hause, Alan M

  • Usado
  • very good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Very Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780135118054 / 0135118050
Cantidad disponible
1
Librería
Lithia , Florida, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 30.66
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Descripción:
Pearson, 2010-01-30. paperback. Very Good. 8x2x10. Paperback--excellent condition
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals To Go
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals To Go

de Labensky, Sarah R.; Martel, Priscilla A.; Hause, Alan M.

  • Usado
  • good
  • Tapa blanda
Estado
Usado - Good
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780135118054 / 0135118050
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
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Precio
EUR 33.98
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Pearson, 2010. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals To Go (5th Edition)
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On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals "To Go" (5th Edition)

de Labensky, Sarah R

  • Usado
  • Tapa blanda
Estado
Used: Good
Edición
5
Encuadernación
Paperback
ISBN 10 / ISBN 13
9780135118054 / 0135118050
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 44.26
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Descripción:
Pearson, 2010-01-30. 5. paperback. Used: Good.
Precio
EUR 44.26
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