Descripción:
Paperback. Good.
![Food A Culinary History (European Perspectives)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/587/296/9780140296587.RH.0.l.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food A Culinary History (European Perspectives) Tapa blanda - 2000
de Jean-Louis Flandrin; Montanari, Massimo
Primera línea
When and how did the eating behavior of human beings diverge from that of other animal species?
Detalles
- Título Food A Culinary History (European Perspectives)
- Autor Jean-Louis Flandrin; Montanari, Massimo
- Encuadernación Tapa blanda
- Edición 1st
- Páginas 592
- Idioma ENG
- Editorial Penguin (Non-Classics), New York
- Fecha de publicación October 31, 2000
- ISBN 9780140296587
Más ejemplares
![Food (European Perspectives)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/359/376/1561376359.0.m.jpg)
Food (European Perspectives)
de Flandrin
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 2
- Librería
-
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
- Precio
-
EUR 4.32EUR 10.28 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 4.32
EUR 10.28
enviando a USA
![Food: A Culinary History (European Perspectives)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/587/296/9780140296587.RH.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food: A Culinary History (European Perspectives)
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.17Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Penguin Books, 2000. Paperback. Good. Missing dust jacket; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.17
Envío gratuito a USA
![Food : A Culinary History](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/928/980/1186980928.0.m.jpg)
Food : A Culinary History
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.17Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Penguin Publishing Group, 2000. Paperback. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.17
Envío gratuito a USA
![Food : A Culinary History](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/329/642/1194642329.0.m.jpg)
Food : A Culinary History
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Seattle, Washington, United States
- Precio
-
EUR 6.17Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Penguin Publishing Group, 2000. Paperback. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.17
Envío gratuito a USA
![Food : A Culinary History](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/587/296/9780140296587.RH.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food : A Culinary History
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reno, Nevada, United States
- Precio
-
EUR 6.80Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Penguin Publishing Group. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.80
Envío gratuito a USA
![Food : A Culinary History](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/587/296/9780140296587.RH.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food : A Culinary History
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 3
- Librería
-
Mishawaka, Indiana, United States
- Precio
-
EUR 6.98Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Penguin Publishing Group. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 6.98
Envío gratuito a USA
![Food: A Culinary History](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/h/988/047/1238047988.0.m.jpg)
Food: A Culinary History
de Sonnenfeld, Albert (English Edition by); Flandrin, Jean Louis; Montanari, Massimo (editors)
- Usado
- Bueno
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bueno
- Edición
- 2nd Printing
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Colorado Springs, Colorado, United States
- Precio
-
EUR 8.26EUR 5.21 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
NY: Penguin Books, 2000. Clean and tight textblock. Remainder marked top page edges. Light rubbing to the edges, minor folding to the corners. 592pp., including index.. 2nd Printing. Wraps. Near Fine. Illus. by Decorations By David T. Vernon. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. Paperback.
Precio
EUR 8.26
EUR 5.21
enviando a USA
![Food: A Culinary History (European Perspectives)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/587/296/9780140296587.RH.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food: A Culinary History (European Perspectives)
de Contributor-Jean-Louis Flandrin; Contributor-Massimo Montanari; Contributor-Albert Sonnenfeld
- Usado
- Bien
- Tapa blanda
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
HOUSTON, Texas, United States
- Precio
-
EUR 8.38Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Penguin (Non-Classics), 2000-10-31. Paperback. Good.
Precio
EUR 8.38
Envío gratuito a USA
![Food: A Culinary History (European Perspectives)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/587/296/9780140296587.RH.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food: A Culinary History (European Perspectives)
de Flandrin, Jean-Louis [Introduction]; Montanari, Massimo [Introduction]; Sonnenfeld, Albert [Introduction];
- Usado
- Muy bueno
- Tapa blanda
- First
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Paperback
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Portland, Oregon, United States
- Precio
-
EUR 9.47EUR 4.50 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Penguin Books, 2000-10-31. First Edition. Paperback. Very Good. A trade paperback in excellent condition, clean with a tight binding and an unmarked text.From a private smoke free collection.Shipping within 24 hours, with a tracking number and delivery confirmation.
Precio
EUR 9.47
EUR 4.50
enviando a USA
![Food: A Culinary History (European Perspectives)](https://d3525k1ryd2155.cloudfront.net/f/587/296/9780140296587.RH.0.m.jpg)
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Food: A Culinary History (European Perspectives)
de Jean-Louis Flandrin
- Usado
- Aceptable
- Estado
- Usado - Aceptable
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780140296587 / 0140296581
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Artesia, California, United States
- Precio
-
EUR 11.85EUR 2.84 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Acceptable. IMP: Acceptable- Do not include ACCESS CODE, CD-ROM or companion materials even if stated in item title. It may contain highlighting/markings throughout, and the covers and corners may show shelf wear. Corners, pages may be dent. All text is legible.
Precio
EUR 11.85
EUR 2.84
enviando a USA