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Mastering the Art of French Cooking: Vol.2
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Mastering the Art of French Cooking: Vol.2 Tapa dura - 2011

de Julia Child


Información de la editorial

Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.

Detalles

  • Título Mastering the Art of French Cooking: Vol.2
  • Autor Julia Child
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 688
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Penguin Books, Limited (UK)
  • Fecha de publicación 2011
  • ISBN 9780241953402 / 0241953405
  • Peso 2.4 libras (1.09 kg)
  • Dimensiones 9.2 x 6.1 x 1.7 pulgadas (23.37 x 15.49 x 4.32 cm)
  • Dewey Decimal Code 641.594
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  • Usado
  • very good
  • Tapa dura
Estado
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Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780241953402 / 0241953405
Cantidad disponible
2
Librería
GORING BY SEA, West Sussex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 2 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.36
EUR 10.14 enviando a USA

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Descripción:
Hardback. Very Good.
Precio
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  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
New
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780241953402 / 0241953405
Cantidad disponible
10
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.22
EUR 11.77 enviando a USA

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Descripción:
Hardback. New. Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie, baguettes and croissants, and through a huge variety of desserts to petit-fours.
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  • Tapa dura
Estado
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Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780241953402 / 0241953405
Cantidad disponible
37
Librería
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 27.80
EUR 9.46 enviando a USA

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Descripción:
Hardback. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from the sea, famour fish stews from Provence and Normandy, to suckling pig and charcuterie
Precio
EUR 27.80
EUR 9.46 enviando a USA