Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Testing Milk and Its Products: A Manual for Dairy Students, Creamery and Cheese-Factory Factory Operators and Dairy Farmers (Classic Reprint) Tapa dura -
de E. H. Farrington
Detalles
- Título Testing Milk and Its Products: A Manual for Dairy Students, Creamery and Cheese-Factory Factory Operators and Dairy Farmers (Classic Reprint)
- Autor E. H. Farrington
- Encuadernación Tapa dura
- Páginas 314
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Forgotten Books
- ISBN 9780266275039 / 0266275036
- Peso 1.26 libras (0.57 kg)
- Dimensiones 9 x 6 x 0.75 pulgadas (22.86 x 15.24 x 1.91 cm)
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Testing Milk and Its Products: A Manual for Dairy Students, Creamery and Cheese-Factory Factory Operators and Dairy Farmers (Classic Reprint)
de E. H. Farrington
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780266275039 / 0266275036
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 67.61Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 67.61
Envío gratuito a USA