Descripción:
London: Weidenfeld & Nicolson, 1973. Book. Good. Hardback. First Edition. 4to - over 9¾" - 12" tall. 240 pages. Edited by Arabella Boxer. Maxime McKendry's book is a triumphant vindication of seven centuries of English gastronomy. Small Birds in a Pie - quite safe in these modern times by using quail or chicken..
No hay imagen
Detalles
- Título Seven Centuries of English Cooking
- Autor McKendry, Maxime
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Editorial Weidenfeld & Nicolson, London
- Fecha de publicación 1973
- ISBN 9780297765288
Más ejemplares
Seven Centuries of English Cooking
de McKendry, Maxime
- Usado
- good
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Good
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780297765288 / 0297765280
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Reading, United Kingdom
- Precio
-
EUR 17.74EUR 14.19¡Ahorra EUR 3.55!EUR 11.82 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 17.74EUR 14.19
¡Ahorra EUR 3.55
!
EUR 11.82
enviando a USA