Ir al contenido

Salmon International Chefs' Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Salmon International Chefs' Recipes Unknown - 1987

de Willy Wyssenbach

Detalles

  • Título Salmon International Chefs' Recipes
  • Autor Willy Wyssenbach
  • Encuadernación unknown
  • Edición First American E
  • Páginas 126 pages
  • Editorial St Martins Pr, NY
  • Fecha de publicación October 1987
  • ISBN 9780312007157

Más ejemplares

Norwegian Salmon

Norwegian Salmon

de Wyssenbach

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312007157 / 0312007159
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.57
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St. Martin's Press, 1958. Hardcover. Very Good. Disclaimer:A copy that has been read, but remains in excellent condition. Pages are intact and are not marred by notes or highlighting, but may contain a neat previous owner name. The spine remains undamaged. At ThriftBooks, our motto is: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.57
Envío gratuito a USA
Norwegian Salmon

Norwegian Salmon

de Wyssenbach

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312007157 / 0312007159
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 6.57
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St. Martin's Press, 1958. Hardcover. Good. Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 6.57
Envío gratuito a USA
Salmon: International Chefs' Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Salmon: International Chefs' Recipes

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312007157 / 0312007159
Cantidad disponible
1
Librería
Champaign, Illinois, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 8.47
EUR 4.23 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St Martins Pr, October 1987. Hardcover . Very Good. Very Good Hardcover with Good Dustjacket. Moderate soiling and shelfwear to DJ. Light soiling and shelfwear to covers. Pages clean and tight in binding. Pictures available upon request. A locally owned, independent book shop since 1984.
Precio
EUR 8.47
EUR 4.23 enviando a USA
SALMON: International Chefs' Recipes
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

SALMON: International Chefs' Recipes

de Wyssenbach, Willy, Editor

  • Usado
  • Bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780312007157 / 0312007159
Cantidad disponible
1
Librería
Concord, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 14.12
EUR 4.71 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
St. Martin's Press, NY (1987). Hardcover. Near Fine/Good. Squarish quarto, hardcover, fine in good, lightly edgeworn white and blue pictorial dj. 126 pp. including index. Thirty-eight chefs from celebrated restaurants in Europe, Scandinavia, Japan, and the United States have contributed unforgettrable salmon recipes to this beautifully illustrated book. The selections include salads, snacks, and soups; salmon baked, braised, poached, steamed, saurteed, and grilled. Every recipe is a tantalizing tribute to this elegant and versatile fish, certain to tempt anyone who loves the delicate taste of fresh salmon. Translated into English from the Norwegian by Jacques Delourme.
Precio
EUR 14.12
EUR 4.71 enviando a USA