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Food Culture in Japan
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Food Culture in Japan Tapa dura - 2003

de Michael Ashkenazi; Jeanne Jacob

Primera línea

To understand Japanese food, it is necessary to have geographical and historical context.

Detalles

  • Título Food Culture in Japan
  • Autor Michael Ashkenazi; Jeanne Jacob
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición First Edition
  • Páginas 232
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Greenwood, Westport, CT, U.S.A.
  • Fecha de publicación 2003-12-30
  • Ilustrado
  • Features Bibliography, Dust Cover, Glossary, Illustrated, Index, Maps
  • ISBN 9780313324383 / 0313324387
  • Peso 1.06 libras (0.48 kg)
  • Dimensiones 9.48 x 6.58 x 0.85 pulgadas (24.08 x 16.71 x 2.16 cm)
  • Temas
    • Cultural Region: Asian - Japanese
    • Ethnic Orientation: Asian - Japanese
  • Library of Congress subjects Cookery, Japanese, Food habits - Japan
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 2003049317
  • Dewey Decimal Code 394.109

Reseñas en medios

Citas

  • American Reference Bks Annual, 01/01/2005, Page 620
  • Choice, 09/01/2004, Page 123

Acerca del autor

MICHAEL ASHKENAZI is a scholar specializing in Japanese food and culture. He is the co-author, with his wife, Jeanne Jacob, of The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture (2000).

JEANNE JACOB has worked in the business world, in marketing to Japan and serving as a liaison. She also has extensive publishing experience, and after having lived in Japan for a number of years, she co-authored with husband, Michael Ashkenazi, The Essence of Japanese Cuisine: An Essay on Food and Culture (2000).

Más ejemplares

Food Culture in Japan
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Food Culture in Japan

de Ashkenazi, Michael; Jacob, Jeanne; Jacob-Ashkenazi, Jeanne

  • Usado
  • Muy bueno
  • Tapa dura
Estado
Usado - Muy bueno
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
1
Librería
Seattle, Washington, United States
Puntuación del vendedor:
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Precio
EUR 12.12
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Descripción:
Bloomsbury Publishing PLC, 2003. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed.
Precio
EUR 12.12
Envío gratuito a USA
Food Culture in Japan (Food Culture around the World)
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Food Culture in Japan (Food Culture around the World)

de Ashkenazi, Michael

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.01
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Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
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Food Culture in Japan (Food Culture around the World)
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Food Culture in Japan (Food Culture around the World)

de Michael Ashkenazi

  • Usado
  • Aceptable
Estado
Usado - Aceptable
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
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EUR 37.78
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Food Culture in Japan (Food Culture around the World)
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Food Culture in Japan (Food Culture around the World)

de Michael Ashkenazi

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
1
Librería
Artesia, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 37.88
EUR 2.83 enviando a USA

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Food Culture in Japan

Food Culture in Japan

de Michael Ashkenazi

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
440
Librería
Uxbridge, Greater London, United Kingdom
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Descripción:
Hard Cover. New. New Book; Fast Shipping from UK; Not signed; Not First Edition; Americans are familiarizing themselves with Japanese food, thanks especially sushi's wild popularity and ready availability. This book offers a contextual framework for the Japanese food culture and relates Japan's history and geography
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EUR 81.33
EUR 9.54 enviando a USA
Food Culture in Japan
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Food Culture in Japan

de Michael Ashkenazi

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
10
Librería
Southport, Merseyside, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 99.19
EUR 11.88 enviando a USA

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Descripción:
Hardback. New. Americans are familiarizing themselves with Japanese food, thanks especially sushi's wild popularity and ready availability. This book offers a contextual framework for the Japanese food culture and relates Japan's history and geography to food.
Precio
EUR 99.19
EUR 11.88 enviando a USA
Food Culture in Japan (Food Culture around the World)
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Food Culture in Japan (Food Culture around the World)

de Michael Ashkenazi/ Jeanne Jacob

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
2
Librería
Exeter, Devon, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 100.93
EUR 11.94 enviando a USA

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Descripción:
Greenwood Pub Group, 2003. Hardcover. New. 232 pages. 9.50x6.50x1.00 inches.
Precio
EUR 100.93
EUR 11.94 enviando a USA
Food Culture in Japan (Food Culture around the World)
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Food Culture in Japan (Food Culture around the World)

de Ashkenazi, Michael; Jacob, Jeanne; Ashkenazi, Michael; Jacob, Jeanne

  • Nuevo
  • Tapa dura
Estado
Nuevo
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780313324383 / 0313324387
Cantidad disponible
1
Librería
San Diego, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 132.47
EUR 5.14 enviando a USA

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Descripción:
Greenwood, 2003-12-30. Hardcover. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!
Precio
EUR 132.47
EUR 5.14 enviando a USA