Descripción:
Toronto: Doubleday. Near Fine in Very Good dust jacket. 1999. First Edition. Hardcover. 038525749X . A Good Read ships from Toronto and Niagara Falls, NY - customers outside of North America please allow two to three weeks for delivery. Wear to outer edge of front d/j. ; 8vo - over 7¾" - 9¾" Tall .
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Unnatural Harvest: How Corporate Science Is Secretly Altering Our Food Tapa dura - 1999
de Ingeborg Boyens
Detalles
- Título Unnatural Harvest: How Corporate Science Is Secretly Altering Our Food
- Autor Ingeborg Boyens
- Encuadernación Tapa dura
- Edición First Edition
- Páginas 278
- Volúmenes 1
- Idioma ENG
- Editorial Doubleday Canada, Toronto
- Fecha de publicación April 20, 1999
- ISBN 9780385257497 / 038525749X
- Peso 1250 libras (566.99 kg)
- Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 98932858
- Dewey Decimal Code 664
Más ejemplares
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Unnatural Harvest: How Corporate Science is Secretly Altering Our Food
de Boyens, Ingeborg
- Usado
- Tapa dura
- First
- Estado
- Usado - Near Fine in Very Good dust jacket
- Edición
- First Edition
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385257497 / 038525749X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Wheatfield, New York, United States
- Precio
-
EUR 7.57EUR 5.68 enviando a USA
Mostrar detalles
Precio
EUR 7.57
EUR 5.68
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Unnatural Harvest: How Corporate Science Is Secretly Altering Our Food
de Boyens, Ingeborg
- Usado
- Estado
- Used - Very Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385257497 / 038525749x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Victoria, British Columbia, Canada
- Precio
-
EUR 9.47EUR 14.20 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Doubleday Canada. Used - Very Good.
Precio
EUR 9.47
EUR 14.20
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Unnatural Harvest: How Corporate Science Is Secretly Altering Our Food
de Boyens
- Usado
- Estado
- Used - Good
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385257497 / 038525749x
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Victoria, British Columbia, Canada
- Precio
-
EUR 9.47EUR 14.20 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Doubleday Canada. Used - Good. Bargain book!
Precio
EUR 9.47
EUR 14.20
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Unnatural Harvest: How Corporate Science Is Secretly Altering Our Food
de Boyens, Ingeborg
- Usado
- Muy bueno
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Muy bueno
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385257497 / 038525749X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Burnaby, British Columbia, Canada
- Precio
-
EUR 11.32EUR 7.53 enviando a USA
Mostrar detalles
Descripción:
Toronto: Doubleday Canada, 1999. Book. Very Good. Hardcover. ISBN: 0-385-25749-X, Very little wear, neat initials penned to the ffep top corner. Text is clean. 'For thousands of years, the world's food was grown on farms where the cows had names, where free-frange chickens scratched in the dirt . . . However, our society's demands for convenience, a good bargain, exotic global produce, and low-fat products have set the table for foods created by science.' 278 pages..
Precio
EUR 11.32
EUR 7.53
enviando a USA
Foto de archivo: la portada puede ser diferente
Unnatural Harvest: How Corporate Science Is Secretly Altering Our Food
de Boyens, Ingeborg
- Usado
- Bien
- Tapa dura
- Estado
- Usado - Bien
- Encuadernación
- Hardcover
- ISBN 10 / ISBN 13
- 9780385257497 / 038525749X
- Cantidad disponible
- 1
- Librería
-
Newport Coast, California, United States
- Precio
-
EUR 56.69Envío gratuito a USA
Mostrar detalles
Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 56.69
Envío gratuito a USA