Ir al contenido

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science Tapa dura - 2015

de J. Kenji López-Alt


Resumen

Ever wondered how to pan-fry a steak with a charred crust and an interior that’s perfectly medium-rare from edge to edge when you cut into it? How to make homemade mac ‘n’ cheese that is as satisfyingly gooey and velvety-smooth as the blue box stuff, but far tastier? How to roast a succulent, moist turkey (forget about brining!)―and use a foolproof method that works every time? As Serious Eats’s culinary nerd-in-residence, J. Kenji López-Alt has pondered all these questions and more. In The Food Lab, Kenji focuses on the science behind beloved American dishes, delving into the interactions between heat, energy, and molecules that create great food. Kenji shows that often, conventional methods don’t work that well, and home cooks can achieve far better results using new―but simple―techniques. In hundreds of easy-to-make recipes with over 1,000 full-color images, you will find out how to make foolproof Hollandaise sauce in just two minutes, how to transform one simple tomato sauce into a half dozen dishes, how to make the crispiest, creamiest potato casserole ever conceived, and much more.

Detalles

  • Título The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
  • Autor J. Kenji López-Alt
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición Illustrated Edition
  • Páginas 938
  • Idioma ENG
  • Editorial W. W. Norton & Company, New York
  • Fecha de publicación September 21, 2015
  • Features Bibliography, Illustrated, Index
  • ISBN 9780393081084

Reseñas en medios

Citas

  • Choice, 05/01/2016, Page 0
  • Discover, 10/01/2015, Page 16
  • Library Journal, 06/15/2015, Page 108
  • New York Times Book Review, 12/06/2015, Page 21
  • Publishers Weekly, 07/20/2015, Page 0
  • Publishers Weekly Best Books, 11/02/2015, Page 44
  • Shelf Awareness, 09/29/2015, Page 0
Ir arriba
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

de López-Alt, J. Kenji

  • Usado
  • Aceptable
Estado
Usado - Aceptable
Edición
Illustrated
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
1
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 21.60
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Norton. Illustrated. Acceptable. Acceptable. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 21.60
Envío gratuito a USA
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

de J. Kenji López-Alt

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
USED Very Good
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
1
Librería
Montclair, New Jersey, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.62
EUR 4.71 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
W. W. Norton & Company, September 2015. Hardcover. USED Very Good.
Precio
EUR 23.62
EUR 4.71 enviando a USA
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

de López-Alt, J. Kenji

  • Usado
  • Bien
Estado
Usado - Bien
Edición
Illustrated
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
5
Librería
Philadelphia, Pennsylvania, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 23.89
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Norton. Illustrated. Good. Good. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported
Precio
EUR 23.89
Envío gratuito a USA
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

de L

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Used: Good
Edición
Illustrated
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
1
Librería
HOUSTON, Texas, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 3 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 25.88
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
W. W. Norton & Company, 2015-09-21. Illustrated. hardcover. Used: Good.
Precio
EUR 25.88
Envío gratuito a USA
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

de J. Kenji López-Alt

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Edición
Illustrated Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
1
Librería
Wake Forest , North Carolina, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.34
EUR 4.25 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Previously purchased, seems unused. Square spine, clean crisp pages, no writing or marks, no folded page corners. Covers clean and unworn. No dust jacket as issued. Not a remainder. Not ex-library. No expedited shipping due to size.
Precio
EUR 28.34
EUR 4.25 enviando a USA
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

de López-Alt, J. Kenji

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
  • First
Estado
Usado - Aceptable
Edición
First Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
1
Librería
Belfast, Maine, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 28.34
EUR 4.72 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
New York: W. W. Norton & Company, 2015. First Edition. Hardcover. Fine. Later Printing. 948 pp. 4to. Slight wear and scuffing to boards. Clean within. No dust jacket, as issued.
Precio
EUR 28.34
EUR 4.72 enviando a USA
The Food Lab: Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab: Better Home Cooking Through Science

de López-Alt, J. Kenji

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
1
Librería
Frederick, Maryland, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 4 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 29.81
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Norton. Used - Very Good. Very Good condition. A copy that may have a few cosmetic defects. May also contain light spine creasing or a few markings such as an owner’s name, short gifter’s inscription or light stamp. NOT AVAILABLE FOR SHIPMENT OUTSIDE OF THE UNITED STATES.
Precio
EUR 29.81
EUR 3.77 enviando a USA
The Food Lab Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab Better Home Cooking Through Science

de L=pez-Alt, J. Kenji

  • Nuevo
Estado
Nuevo
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
23
Librería
Benton Harbor, Michigan, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.76
EUR 3.77 enviando a USA

Mostrar detalles

Descripción:
W. W. Norton & Company. New. BRAND NEW, GIFT QUALITY! NOT OVERSTOCKS OR MARKED UP REMAINDERS! DIRECT FROM THE PUBLISHER!
Precio
EUR 32.76
EUR 3.77 enviando a USA
The Food Lab : Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab : Better Home Cooking Through Science

de Lopez-Alt, J. Kenji

  • Usado
Estado
Used - Very Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
2
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.83
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Norton & Company, Incorporated, W. W. Used - Very Good. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or have minor defects.
Precio
EUR 32.83
Envío gratuito a USA
The Food Lab : Better Home Cooking Through Science
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

The Food Lab : Better Home Cooking Through Science

de Lopez-Alt, J. Kenji

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780393081084 / 0393081087
Cantidad disponible
1
Librería
Mishawaka, Indiana, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 32.83
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
Norton & Company, Incorporated, W. W. Used - Good. Used book that is in clean, average condition without any missing pages.
Precio
EUR 32.83
Envío gratuito a USA