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Cheese Vol 1
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Cheese Vol 1 Tapa dura - 1995

de Fox; P. F. Fox (Editor)


Primera línea

Cheese is the generic name for a group of fermented milk-based food products, produced in a great range of flavours and forms throughout the world.

Detalles

  • Título Cheese Vol 1
  • Autor Fox; P. F. Fox (Editor)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Edición Second Edition
  • Páginas 616
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Aspen Publishers, London
  • Fecha de publicación 1995-12-31
  • Ilustrado
  • Features Illustrated
  • ISBN 9780412535000 / 0412535009
  • Peso 2.58 libras (1.17 kg)
  • Dimensiones 9.61 x 6.69 x 1.31 pulgadas (24.41 x 16.99 x 3.33 cm)
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 92042748
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CHEESE: Chemistry, Physics and Microbiology (Volume 1 - General Aspects)

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de Fox, P.F. (Editor)

  • Usado
  • Tapa dura
Estado
Usado - Good with no dust jacket
Edición
Second Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780412535000 / 0412535009
Cantidad disponible
1
Librería
BERKELEY, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 46.61
EUR 4.66 enviando a USA

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Descripción:
London: Chapman and Hall. Good with no dust jacket. 1993. Second Edition. Hardcover. 0-412-53500-9 . White coated paper boards with green lettering, illustrated.; 6-1/2" x 9-3/4"; xii, 601 pp; Boards lightly soiled, bumped/worn at corners. Solid hinges. Flourescent highlighting throughout the chapter on Biochemistry Cheese Ripening, scattered highlighting elsewhere, prior owner named inked out on FFEP. .
Precio
EUR 46.61
EUR 4.66 enviando a USA
Cheese:Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects
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Cheese:Chemistry, Physics and Microbiology, Vol. 1, General Aspects

de Fox

  • Usado
Estado
Used - Good
ISBN 10 / ISBN 13
9780412535000 / 0412535009
Cantidad disponible
1
Librería
Waltham Abbey, Essex, United Kingdom
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 67.98
EUR 10.61 enviando a USA

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Descripción:
Springer. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Centre'. Ex-library, so some stamps and wear, but in good overall condition. 100% money back guarantee. We are a world class secondhand bookstore based in Hertfordshire, United Kingdom and specialize in high quality textbooks across an enormous variety of subjects. We aim to provide a vast range of textbooks, rare and collectible books at a great price. Our donations to The Rainbow Centre have helped provide an education and a safe haven to hundreds of children who live in appalling conditions. We provide a 100% money back guarantee and are dedicated to providing our customers with the highest standards of service in the bookselling industry.
Precio
EUR 67.98
EUR 10.61 enviando a USA
Cheese: General Aspects v. 1: Chemistry, Physics and Microbiology
Foto de archivo: la portada puede ser diferente

Cheese: General Aspects v. 1: Chemistry, Physics and Microbiology

de Fox, P. F.

  • Usado
  • Aceptable
  • Tapa dura
Estado
Usado - Aceptable
Edición
2nd Edition
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780412535000 / 0412535009
Cantidad disponible
1
Librería
Mordialloc, Australian Capital Territory, Australia
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 74.65
EUR 32.66 enviando a USA

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Descripción:
Kluwer Academic / Plenum Publishers, 1993. 2nd Edition . Hardcover. Fine. 4to - over 9¾ - 12" tall.
Precio
EUR 74.65
EUR 32.66 enviando a USA