Ir al contenido

No hay imagen
No hay imagen

Radiation Chemistry of Major Food Components: Its Relevance to the Assessment of the Wholesomeness of Irradiated Foods Tapa dura - 1977

de P. S. Elias (Other)


Detalles

  • Título Radiation Chemistry of Major Food Components: Its Relevance to the Assessment of the Wholesomeness of Irradiated Foods
  • Autor P. S. Elias (Other)
  • Encuadernación Tapa dura
  • Páginas 220
  • Volúmenes 1
  • Idioma ENG
  • Editorial Elsevier Science & Technology
  • Fecha de publicación 1977-05
  • ISBN 9780444415875 / 0444415874
  • Library of Congress subjects Radiation preservation of food, Irradiated foods
  • Número de catálogo de la Librería del Congreso de EEUU 77006296
  • Dewey Decimal Code 664.028
Ir arriba

Más ejemplares

No hay imagen

Radiation chemistry of major food components: Its relevance to the assessment of the wholesomeness of irradiated foods

de P.S. Elias

  • Usado
  • Bien
  • Tapa dura
Estado
Usado - Bien
Encuadernación
Hardcover
ISBN 10 / ISBN 13
9780444415875 / 0444415874
Cantidad disponible
1
Librería
Newport Coast, California, United States
Puntuación del vendedor:
Este vendedor ha conseguido 5 de las cinco estrellas otorgadas por los compradores de Biblio.
Precio
EUR 57.69
Envío gratuito a USA

Mostrar detalles

Descripción:
hardcover. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book.
Precio
EUR 57.69
Envío gratuito a USA